Dostum Sinan diyecektiniz heraldeEvet öyle yaptık hiçte pişman değilim
Dostun sinan gibi 2-3-4-5 devam adaylığa![]()
Dostum Sinan diyecektiniz heraldeEvet öyle yaptık hiçte pişman değilim
beni alakadar etmez partisine sahip çıkamıyorsa kalksın seyretsin kenara geçip uslu uslu illa kayyum atamayim oraya @Murat Ünlü göreve yada sen gelme hasan abi gelsin5 saniyeyle Kadirin alakası yok kankam![]()
Oğuzhancımda öyle kazanmıştı adet oldu artık bu 2-3-4-5Evet öyle yaptık hiçte pişman değilim
Bu hangi konuyduHer konu karıştı birbirine.
yapamazsın çünkü partiyle alakan yok vecihi uçağını al hadi yallahOnu ben yapmadım şamaroğlanı efe
3 saniye 5 saniye olayını geçeli aylar oldu zamanında paylaşacaksınız amatör kadir
Eee sinan sizin kardeşinizdi. Parti başkanınız forumda dostluk naraları atıyorduEvet öyle yaptık hiçte pişman değilim
Benim kalemim sen değilsin. Bekle birilerini göndereyim sanabeni alakadar etmez partisine sahip çıkamıyorsa kalksın seyretsin kenara geçip uslu uslu illa kayyum atamayim oraya @Murat Ünlü göreve yada sen gelme hasan abi gelsin
konuyu okumadım amatörlük var geçen yıllardada 3-5 saniye olayı patlamıştı işte onu örnek verdim anlayın da tolere edilmesin yaniEfe kanka bizim listenin derdi süre değil üye paylaşmış
Beni bulaştırma ben alengirliyim bu aralar..beni alakadar etmez partisine sahip çıkamıyorsa kalksın seyretsin kenara geçip uslu uslu illa kayyum atamayim oraya @Murat Ünlü göreve yada sen gelme hasan abi gelsin
fatihe söyleyimde 2 tokat çeksin kendine gelBenim kalemim sen değilsin. Bekle birilerini göndereyim sana![]()
@SiraçDeniz42 konu ile ilgilen lütfenBenim kalemim sen değilsin. Bekle birilerini göndereyim sana![]()
@Tozkoparan..@SiraçDeniz42 konu ile ilgine lütfen
Hasta adamı kaldırma kankam yerinden. Dinlensin.@SiraçDeniz42 konu ile ilgine lütfen
Mevzu altın ok başkanı. Hastalık dinlemezHasta adamı kaldırma kankam yerinden. Dinlensin.
Heh bak bu efeyle tozkoparan baskan iyi ilgilenir o gelsin
Size sordugumu hatirlamiyorum. Ancak arkadan is cevirirsiniz yetmez cunku.Evet Sinan dostum.Bircok dostum gibi ve iyikide dostum..kismet be 1500 kez aday oluruz bisi olmaz.Evet öyle yaptık hiçte pişman değilim
selam bilgem başkan muratı mv listesinden neden çıkarttınız düzenlemeyleSize sordugumu hatirlamiyorum. Ancak arkadan is cevirirsiniz yetmez cunku.Evet Sinan dostum.Bircok dostum gibi ve iyikide dostum..kismet be 1500 kez aday oluruz bisi olmaz.
Biz bu konuya nereden geldik kardeşimHeh bak bu efeyle tozkoparan baskan iyi ilgilenir o gelsin![]()
Konu neydi unuttumBiz bu konuya nereden geldik kardeşim![]()