Bizde değil söyleyemem .@Göktuğ Gökçebağ. Söyleyin polis için bir öneri versin![]()
Olabilir neden olmasın. Açıkçası birkaç önerisini gerçekten mantıklı buluyorum
Bizde değil söyleyemem .@Göktuğ Gökçebağ. Söyleyin polis için bir öneri versin![]()
sdklmfsldfsldkglkdshdfhfgjfgjwersdgdfhdfjhAçıkçası birkaç önerisini gerçekten mantıklı buluyorum
Toprağım bunlar bizimle eğlenirsdklmfsldfsldkglkdshdfhfgjfgjwersdgdfhdfjh
Yok polis olsun istiyorlarKolluk kuvveti var ya![]()
O zaman bende Gece Kartalları Gece Bekçisi olsun isterimYok polis olsun istiyorlar![]()
Telegram hesabınızda ki yöneticiden bahsedilmiyor Kadir! Çevir kazı yanmasın yapmaIlgili arkadaşım Parti yöneticilerindendir yani Bunu bilen biliyor illaki bir yerlere atamam mı gerekiyor
Sen kimdin? He bir o yana bir bu yana savrulan , kimin yanında oldugu belli olmayan ama herkese dümen yapan derebeyi mi?Telegram hesabınızda ki yöneticiden bahsedilmiyor Kadir! Çevir kazı yanmasın yapma![]()
Onada bir öneri çıkarsınO zaman bende Gece Kartalları Gece Bekçisi olsun isterim![]()
@MAGARSUS altınok kapatılsın diyor müdahale şart TozkoparanBenlik bir durub varmi müdahile edeyim
Seninle muhatap olamam hadi git abin yanına koşa koşa hemde@MAGARSUS altınok kapatılsın diyor müdahale şart Tozkoparan
Sen nereye koşmak istersinSeninle muhatap olamam hadi git abin yanına koşa koşa hemde
Al. İşte birir daha acaba bilmeden kac kişiye göz dağı vermişimSen nereye koşmak istersin
Koşamiyorum ama yürüyerek gitsem olur mu?Seninle muhatap olamam hadi git abin yanına koşa koşa hemde
Sen kimdin Azerbeycan Birliğinin gelecekteki başkanımı tanıyamadımAl. İşte birir daha acaba bilmeden kac kişiye göz dağı vermişim
Olur ya hata kanatlan uc benceKoşamiyorum ama yürüyerek gitsem olur mu?
Yo Altın ok Partisinin deyerli üyesiSen kimdin Azerbeycan Birliğinin gelecekteki başkanımı tanıyamadım
Devletimiz var olsun.10.250 tl doğalgaz faturası gelmiş. Bunun 6000 tl sini devletimiz ödemiş. Geri kalan 4.250 tl si faturama yansımış.