İntiraz edildi zatenHakkı denildi red geldi
İntiraz edildi zatenHakkı denildi red geldi
Oyunun dinamikleri bu işte en sevdiğim.İki tarafa da farklı cevaplar verilmiş olabilir.
Bu bilinçli de yapılmış olabilir.
İş cevap ne verilmiş olursa olsun, itirazlara ve wikiye bakar.
Evet oluyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.
hayır olmuyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.
Karar gelir, karar veririz, itiraz olursa inceleriz.
Bu işlerin işleyiş yöntemini kavramak gerekiyor.
Siz atamanızı yapın ben wikiyi örnek göstererek itirazımı ederim sorun yok iyi günler.Seni ilgilendiriyoruz bizi de ilgilendirir o halde İsmail aynı yola çıkıyor dediklerimiz
İsmail sendede ne çene varmış beBana değil sizi görevden aldıklarında itiraz etseydiniz
Kesinlikle katılıyorum geçen sefer komutanlıklarımız alındığında nasıl kuralları uyguladıysa bu günde yarın da aynı kuralları uygulayacak ona bişey dediğimiz yok zaten kural herkes kural ise bize de kuraldırOyunun dinamikleri bu işte en sevdiğim.
Bence Burada asıl konu ise, doğru argümanlar ile bu işi yürütmek. Yapılan hamlenin sonucunda olumlu yada olumsuz cevap geldiğinde her iki taraf içinde kurallara ve yönetime leke atmamaktir
Hakkındır et tabiki etme demiyorum kiSiz atamanızı yapın ben wikiyi örnek göstererek itirazımı ederim sorun yok iyi günler.
Haklisin genel baskanimBen geçen nasıl ettiysem sende et ama kararlara saygı duyalım sonucu ne olursa olsun
Karar wikiye uyuyosa elbette saygı duyarım ama Wiki dışı bi karar tüm oyuncular için wikinin önemini yitirmesine sebep olurBen geçen nasıl ettiysem sende et ama kararlara saygı duyalım sonucu ne olursa olsun
Bi kac saatlik görevler dileyelimUzun görevler dilerdimde imkansız gibi
![]()
Her şeye burnunu sokma bosver kardeşim sen.Bi kac saatlik görevler dileyelim![]()
Bana da mevcut gkb yeni ay atama yapamaz dedi var mı sorun?
Yonetim bize tekli aylarda yetki msb nin ciftli aylarda gkb nin dedi varmı baska sorun?
İsmail de fettahla aynı olmuş. Valla ben laf anlatamam artık şu moda giriyorum ben:Yaw ne takılıyon oyunu bilmiyorlar işte bırak 7 saat komutan olsunlar![]()
Kim satmış siziBu sefer biz satıldık sanki![]()
Valla bizde anlamadık ki Semihim. İsmail kendi kafasında kuruyor bir şeylerKim satmış sizi
Dur şimdi komutanları görevden alıp kendilerini atadılar öyle olması gerekiyor bozma oyunuKim satmış sizi
Çok doğru söz emo baba yüreğine sağlıkSaflar Değişmiş Sırlar Serilmiş Değneği Eline Alan Periyim Demiş.
Yola Çıkmak Başka Yol Yürümek Başka
@EKREM reise sevgilerimle
Muhteşem söz adaş yüreğine sağlıkSaflar Değişmiş Sırlar Serilmiş Değneği Eline Alan Periyim Demiş.
Yola Çıkmak Başka Yol Yürümek Başka
@EKREM reise sevgilerimle