Sende yalancı şahitmisinValla kimin ne olduğu belli türküye cumhuriyeti evladına birsey diyemezsin pis arab
Sende yalancı şahitmisinValla kimin ne olduğu belli türküye cumhuriyeti evladına birsey diyemezsin pis arab
Geri basAğzını topla kardeşim akıllı dur
Okadar yüzsüz işte böyle insanları asmak lazımYarin cumhuriyet hediyesi 250 tas dagitsinlar en önde atlar çekilişe
senin taşına ihtiyacım yoktur isterseniz sana atayım kapa çeneniYarin cumhuriyet hediyesi 250 tas dagitsinlar en önde atlar çekilişe
Topluluğumuzun tamamı tarafından anlaşılamayacak ne dediği belirsiz hele ki böyle bir hassas konuda ne söylendiği belli olmayan bilinmeyen bir dil kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bu konuya yönetimin müdahil olması elzemdir @BaşkanOnlinebavêje zarokê dapîra xwe
Olur şekerimTopluluğumuzun tamamı tarafından anlaşılamayacak ne dediği belirsiz hele ki böyle bir hassas konuda ne söylendiği belli olmayan bilinmeyen bir dil kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bu konuya yönetimin müdahil olması elzemdir @BaşkanOnline
Yorumun seviyesiz ve saygısızca tam sana ve senin dusuncene yakisir seyler Eğer burada gerçek bir tartışma yapmak istiyorsan insan gibi konuşmayı öğrenmelisin en azından insan taklidi yapacaksin kendini daha duzgun ifade etmeyi ogren saygılı ol birazYaw sen ne boş havlıyorsun kuşmusun köpekmisin
Yiyorsa gel as küçük yiğit yetermi tutasınOkadar yüzsüz işte böyle insanları asmak lazım
Gel öğret hadiYorumun seviyesiz ve saygısızca tam sana ve senin dusuncene yakisir seyler Eğer burada gerçek bir tartışma yapmak istiyorsan insan gibi konuşmayı öğrenmelisin en azından insan taklidi yapacaksin kendini daha duzgun ifade etmeyi ogren saygılı ol biraz
Kimseye hakaret etme hakkını kendinde görme çünkü kimse senin gibi seviyesiz bir üslupla muhatap olmak kimse istemez Biraz saygı biraz edep öğren
Yiyorsa gel as küçük yiğit yetermi tutasın
Dedelerini astıkları için böyle diyorsun onlar sen gibi yunandı ben asmam seni senin zekana inemiyorum maalesefYiyorsa gel as küçük yiğit yetermi tutasın
İnsan ol yapayımEn azından insan taklidi yap
İnsan ol yapayım
Sil sil oyunu hızlı çabukİnsan ol yapayım
Tabi tabi Hemen küçükSil sil oyunu hızlı çabuk
Yaş olarak senden küçük olabilirim ama Zekadan yana büyüğüm o yüzden küçük demeTabi tabi Hemen küçük