Şaplaktan ceza yatmış.1 kere daha farklı hesapla gelirse ameliyatçı bu sefer harbi ümitin şaplak olayı gerçek olacak yeto
Ben bilmem bu değirmenin suyu nerden geliyor derler adamaMagarsus kirvem hediye etti darbe yoksa sebebi benim
Kirvem makam mevki sahibi oldu artık varlık sahibi olduBen bilmem bu değirmenin suyu nerden geliyor derler adama
Ne diyonOyun başkanı altın ok a ihale vermekten müsait olamıyor kardeşm her yerde liyakatsizlik yolsuzluk diz boyu.
Benim ihallelerden payımı halaaa vermediniz ayıp ya bı maaşla geçinmek kolay miKirvem makam mevki sahibi oldu artık varlık sahibi oldu
Coşkun abi neyi alıp veremedinizBenim ihallelerden payımı halaaa vermediniz ayıp ya bı maaşla geçinmek kolay mi
Ayarlıcaz abi kupon gelsin de biBenim ihallelerden payımı halaaa vermediniz ayıp ya bı maaşla geçinmek kolay mi
Suçu şaplak atmakmis öğrendiğim kadar geliyor gül yüzlü cimcime ümitcanŞaplaktan ceza yatmış.
Azerbaycan ortasında olta atarken, cigara içerken yahut coplanırkenSuçu şaplak atmakmis öğrendiğim kadar geliyor gül yüzlü cimcime ümitcan
Azerbaycan ortasında olta atarken, cigara içerken yahut coplanırken
Kupon yatacak gibi 1-1 oldu ya bjkAyarlıcaz abi kupon gelsin de bi
3 kupon geldi bereketli misssss bu haftayı iyi kapattıkKupon yatacak gibi 1-1 oldu ya bjk
Suçu şaplak atmakmış öğrendiğim kadarŞaplaktan ceza yatmış.
Kaç maç yaptın3 kupon geldi bereketli misssss bu haftayı iyi kapattık
bak dcye attım tek tekKaç maç yaptın
Bizi çarpıyolar coşkun baba garibanız sesimiz çıkmıyor. Herkes yolunda bize taşeronluk bile nasip olmuyorBenim ihallelerden payımı halaaa vermediniz ayıp ya bı maaşla geçinmek kolay mi
Senin yolsuzlukları da anlatmamı istemiyosan bu işe karışma nazNe diyon
Senin yolsuzlukları da anlatmamı istemiyosan bu işe karışma naz
MGPSGMEĞGMEŞGLSL GÜMLEDİMSenin yolsuzlukları da anlatmamı istemiyosan bu işe karışma naz