E
Emirhan'
Ziyaretçi
Haydaaa benim multime he ?Millete köpek muamelesi yapmaya hakkın yok herkes düzgün konuşacak burda yazdığın mesajı yeni gördüm. @Coşkun Karaosmanoğlu partindekine sahip çık başkanım
Haydaaa benim multime he ?Millete köpek muamelesi yapmaya hakkın yok herkes düzgün konuşacak burda yazdığın mesajı yeni gördüm. @Coşkun Karaosmanoğlu partindekine sahip çık başkanım
Kadiirrr bana maaşş aallllİttifaka da para lazım cok nabak.
Partimin üyesi tabi karışırım.kendi partiniz bitti milletin partisi kaldı uğraşmadığınızSana mı söyledim sen niye muhalefet oluyorsun?
Suan mılletı gasp edıom bırıksın de para ayarlarız faiz karsılıgıKadiirrr bana maaşş aallll
Ya sanki bana partinin yönetimine girdin glemglemfPartimin üyesi tabi karışırım.kendi partiniz bitti milletin partisi kaldı uğraşmadığınız
Millete köpek muamelesi yapmaya hakkın yok herkes düzgün konuşacak burda yazdığın mesajı yeni gördüm. @Coşkun Karaosmanoğlu partindekine sahip çık başkanım
Ama bak cagrı baskan senın partı uyende ne yazmısof siz sıktınız ya adam akıllı konuşan yok biraz kendi kendinize de konuşun ben biraz da DİĞER köpeklerime bakıp geleyim
Biz sen değiliz yolsuzlukla girecek bir yerlere kendinizle karıştırmayın biziYa sanki bana partinin yönetimine girdin glemglemf
Yarı yarıya bölüşürüzSuan mılletı gasp edıom bırıksın de para ayarlarız faiz karsılıgı
Çok uzatıyonuz lafı konular nereden nereye geldi ben maaş diyom sabahtan beri kavga çıktı bilmem noldu millet çenenizle uğraşmak zorunda mıAma bak cagrı baskan senın partı uyende ne yazmıs
İki gün önce Saltanat partisinin arkasından sallayan birisi mi söylüyor bunuBiz sen değiliz yolsuzlukla girecek bir yerlere kendinizle karıştırmayın bizi
Biz kimsenin arkasından sallamayız kendinle karıştırma biziİki gün önce Saltanat partisinin arkasından sallayan birisi mi söylüyor bunu![]()
Yarı yarıya zor olmaz o işYarı yarıya bölüşürüz![]()
Neden cıktı bu kavga ya harbiden.Çok uzatıyonuz lafı konular nereden nereye geldi ben maaş diyom sabahtan beri kavga çıktı bilmem noldu millet çenenizle uğraşmak zorunda mı
İstifa ettirmeye veya birşey yapmaya istediğiniz kadar zorlayın ben istemezsem birşey olmaz merak etme senİki gün önce Saltanat partisinin arkasından sallayan birisi mi söylüyor bunu![]()
Hadi hadi yeme beni ssler duruyor jflsmflmdlfeBiz kimsenin arkasından sallamayız kendinle karıştırma bizi
Buraya siyaset yapmaya gelin milletin arkasından sallamaya veya sohbet etmeye gelmeyin sohbet uygulaması indirin gidin orda sohbet edin ( sana değil sadece kadir başkan herkese )Neden cıktı bu kavga ya harbiden.
Aynen sen kendini kandırmaya devam et işte böyleHadi hadi yeme beni ssler duruyor jflsmflmdlfe