Makam Atamaları Hakkında (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
IMG_1793.jpeg
Ssde almayı becerememişler şunu atimde doldurun şurayıda farkına varıp

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
İsim bulamıyorsanız isim vereyim doldurun seri hadi zaman kaybediyor halk

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzincan Vekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline halkı ve yönetimi

Parti fark etmeksizin her oyuncuya yardımcı olma niyetimi daha önce forum üzerinden sizlerle paylaşmıştım. Ancak şu an için bu atamaların benim yetki alanımda olmadığı anlaşılmıştır ; atamaların halen gerçekleştirilmemesi ve sürecin gecikmesi ciddi bir kaygı sebebidir.

Bu durum oyun başkanının sisteminde de gözükmesine rağmen gecikmenin nedenlerine dair oyun başkanından henüz bir açıklama yapılmamış olması kabul edilemez bir durumdur. Sürecin sağlıklı ve zamanında tamamlanabilmesi adına, oyun başkanının sorumluluğunu derhal üstlenerek kamuoyunu tatmin edecek şekilde yetkisini kullanmaya ve halkımıza hizmet etmek adına boş koltukları bir an önce doldurmaya davet ediyor bilgilendirmesini bekliyorum.

Saygılarımla,
İçişleri Bakanı
Ömer Güven
Erzincan valisi olmasada olur gibi şehirde bi ben varım çalışan bi yol olmaz bu dönem burdan maalesef

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Size kimse bu üslupla bir şey yazmadı öncelikle yazdığımız üsluba dikkat edin.

Siz bu makama keyfince takılın diye gelmediniz. Önceki dönem İçişleri bakanlığında atama krizi oldu diye partiniz de tepki gösterdi. Madem bu denli çalışmaya açsınız şimdi soruyorum değerli Altın ok yönetici ekibi oyun başkanı partinizde bulunuyorken ve atama yetkisi onda iken bunu dile getirdiğimizde bu üslupla cevap vermesi doğru mu sizce?

Bu oyunda her makam kendi yetkisi kullanmak ve görevlerini yerine getirmek zorundadır sizin hiçbir ayrıcalığınız yok sizler bu oyundaki üyeleri hizmet etmek için mi makama alıyorsunuz.

Atama yapmadığınızda ve neden yapılmadı diye size soru sorulduğunda keyfimin kahyası mısın DİYEMEZSİNİZ.

Makamınızın hakkını verin veremeyecekseniz istifa edin.
Neden her konuda bı yorumunuz var Sevim başkan iç işleri bakanı ile oyun başkanı arasında ki bir dialog da dahi kendine hakim olamayıp bişeyler yazıyorsun.Önce oyun başkanının konusunu okusan daha iyi olacak

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
yönlendirme bakanı sayemde eskişehire atama yapmış isimi sevimmi verdi ötekiler mi :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
E madem çok biliyorlar da neden kendileri bakan olmuyor da iş bilmez bir bakan ismi yazıyorlar
İş bilmez bir bakan mı?

Göreve geldiği gün itibariyle makamı olmayan her üye ile iletişime geçmeye çalıştı. Atanmayan üyeler için konu açtı daha ne bekliyorsunuz ağzıyla kuş mu tutsun ?

Ben meclis başkanı olduğum dönemde de sizin partinizden bir önceki meclis başkanı kendi döneminden önceki yazı tasarlarını bile onaylatmamıştı o zaman onu niye başkanı yapmıştınız?

Geçmişte ne yaptığımızı kontrol edemiyorsanız bugüne müdahale etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...