Milattan önceki ob geldin mi gene sen yön vermeyeOnun oturduğu koltuk küflenmiş otura otura bir an önce makam odasını terk etmeli sjdjdj

Milattan önceki ob geldin mi gene sen yön vermeyeOnun oturduğu koltuk küflenmiş otura otura bir an önce makam odasını terk etmeli sjdjdj
Sana bi yön vericem ordan kalkarsan görürsün senMilattan önceki ob geldin mi gene sen yön vermeye![]()
9-10 Demirspor tesisleri akşam gel seri ablamıda alSana bi yön vericem ordan kalkarsan görürsün sen)
Erzincan valisi olmasada olur gibi şehirde bi ben varım çalışan bi yol olmaz bu dönem burdan maalesefDeğerli BaşkanOnline halkı ve yönetimi
Parti fark etmeksizin her oyuncuya yardımcı olma niyetimi daha önce forum üzerinden sizlerle paylaşmıştım. Ancak şu an için bu atamaların benim yetki alanımda olmadığı anlaşılmıştır ; atamaların halen gerçekleştirilmemesi ve sürecin gecikmesi ciddi bir kaygı sebebidir.
Bu durum oyun başkanının sisteminde de gözükmesine rağmen gecikmenin nedenlerine dair oyun başkanından henüz bir açıklama yapılmamış olması kabul edilemez bir durumdur. Sürecin sağlıklı ve zamanında tamamlanabilmesi adına, oyun başkanının sorumluluğunu derhal üstlenerek kamuoyunu tatmin edecek şekilde yetkisini kullanmaya ve halkımıza hizmet etmek adına boş koltukları bir an önce doldurmaya davet ediyor bilgilendirmesini bekliyorum.
Saygılarımla,
İçişleri Bakanı
Ömer Güven
Ben yine kime ne yapmışımmEkrem başkan bi gereğini yapacakmış gibi ama kime bilmiyorum
Neden her konuda bı yorumunuz var Sevim başkan iç işleri bakanı ile oyun başkanı arasında ki bir dialog da dahi kendine hakim olamayıp bişeyler yazıyorsun.Önce oyun başkanının konusunu okusan daha iyi olacakSize kimse bu üslupla bir şey yazmadı öncelikle yazdığımız üsluba dikkat edin.
Siz bu makama keyfince takılın diye gelmediniz. Önceki dönem İçişleri bakanlığında atama krizi oldu diye partiniz de tepki gösterdi. Madem bu denli çalışmaya açsınız şimdi soruyorum değerli Altın ok yönetici ekibi oyun başkanı partinizde bulunuyorken ve atama yetkisi onda iken bunu dile getirdiğimizde bu üslupla cevap vermesi doğru mu sizce?
Bu oyunda her makam kendi yetkisi kullanmak ve görevlerini yerine getirmek zorundadır sizin hiçbir ayrıcalığınız yok sizler bu oyundaki üyeleri hizmet etmek için mi makama alıyorsunuz.
Atama yapmadığınızda ve neden yapılmadı diye size soru sorulduğunda keyfimin kahyası mısın DİYEMEZSİNİZ.
Makamınızın hakkını verin veremeyecekseniz istifa edin.
Wikipedi'ye göre
E madem çok biliyorlar da neden kendileri bakan olmuyor da iş bilmez bir bakan ismi yazıyorlaryönlendirme bakanı sayemde eskişehire atama yapmış isimi sevimmi verdi ötekiler mi![]()
Biri ob olacakmış diğeri darbe yapacakmış bakanlıkları ondan istememişlerE madem çok biliyorlar da neden kendileri bakan olmuyor da iş bilmez bir bakan ismi yazıyorlar
Bunların tek bildiği şey vergi kasmak o kadar başka birşey çıkmaz bekleme boşunaE madem çok biliyorlar da neden kendileri bakan olmuyor da iş bilmez bir bakan ismi yazıyorlar
Benimle bu üslupla kimse konuşamaz yönlendirme bakan ben görevimi yapıyorum göreve geldiğim ilk gün görevim gereklerini okudum ama sizler ne görevinizin gereğini nede üslûbunuzu biliyorsunuzyönlendirme bakanı sayemde eskişehire atama yapmış isimi sevimmi verdi ötekiler mi![]()
Benimle bu üslupla kimse konuşamaz yönlendirme bakan ben görevimi yapıyorum göreve geldiğim ilk gün görevim gereklerini okudum ama sizler ne görevinizin gereğini nede üslûbunuzu biliyorsunuz
Sayın başkanım senin üzeri vazifemi avukatımısın iş bilirim bilmem sizi ilgilendirmezE madem çok biliyorlar da neden kendileri bakan olmuyor da iş bilmez bir bakan ismi yazıyorlar
Ne kadar da düşünürmüş halkını halkın ile aranda olan bariyeri (egonu ) çektin demekİsim bulamıyorsanız isim vereyim doldurun seri hadi zaman kaybediyor halk
İş bilmez bir bakan mı?E madem çok biliyorlar da neden kendileri bakan olmuyor da iş bilmez bir bakan ismi yazıyorlar
Evet sayın oyun başkanı beni avukatı tuttu var mı bir itirazın sayın İç işleri bakanımSayın başkanım senin üzeri vazifemi avukatımısın iş bilirim bilmem sizi ilgilendirmez