Malûm platformun oyuncuları bakın kimler (1 Kişi İçeride)

KULAKAÇ

🇵🇸 Özgür Kudüs ☝🏻
Vatandaş
Google playda 1yıl önce çıkmış ve hala 100+ indirme sayısını geçemeyen hala güzel reklamımızı yapıyor denen oyundan bahsediyoruz. Hangi kafadalar orasını bilemiyorum. oluru verirsin parasını reklam basarsın bu işte var bi anormallik Evet tabi herkes oyun yapabilir ama kimsenin yaptığı emeği çalamaz. Oyunu kopyala yapıştır yapmışlar tüm özellikler tasarımları değiştirilmiş şekilde çalıntı aynı şekil forum sitesi bile virebir çalıntı. Ekli dosyayı görüntüle 18663
birşey söylemek istiyorum artık kim kimden ne çalmış bilemiyorum ama şu forum çalıntı kısmını birkaç kişide yazmış arkadaşlar internetteki forumların %90 ı bu forum taslağı üzerine kurulu (oyun yonetimi bir yanlışım varsa düzeltirse sevinirim)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
birşey söylemek istiyorum artık kim kimden ne çalmış bilemiyorum ama şu forum çalıntı kısmını birkaç kişide yazmış arkadaşlar internetteki forumların %90 ı bu forum taslağı üzerine kurulu (oyun yonetimi bir yanlışım varsa düzeltirse sevinirim)
Forum değil hocam mevzu oyun forumların genel taslağı zaten bu şekilde emek hırsızları dediğimiz oyunun takliti

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
2 yıldır bu platformdayım bu ve buna benzer bir çok oyun oynadım buradan edindiğim arkadaşlar ile hala oynamaya devam ettiğim farklı oyunlarda tabikide var içlerinde görüştüğüm insanlarda var. ama 1 günden 1 güne bu platformdan hiç kimseyi başka bir yere yönlendirmedim şahsım adına. tabi herkes ekmeğini yer orası ayrı yeri geldi bu oyunda isyan çıkartmaktan ban yedik üstelik sonuna kadar haklı olduğumuz halde ilk darbe gecesini hatırlar sayın yönetimde o gün bizler haklıydık bunu herkes biliyor 3-5 tane multici adam yüzünden emeklerimiz boşa gitmişti bunu buradan ilk defa yönetimede söylüyorum . fakat o durumda bile oturup konuşup isteyen devam etsin biz artık etmiyoruz diye karar almıştık kimseyi hiçbiryere yönlendirip ayaklandırmamıştık gel zaman git zaman oturup konuşuldu problemler çözüldü buranın bir oyun stres atma yeri eğlence merkezi forum olduğunun kanaatine varıldı ve tekrar dönmüş olduk . sonuçta kimseye zorla para harcattırılıp paket alın vip alın denmiyor bu herkesin kendi insiyatifine kalmış birşey daha doğrusu zevkine. şimdi buradaki ufak ayrıntı yaşı ufak çok sayıda oyuncu olması bu kardeşlerimiz bazen sizlerin tek 1 sözüyle gidip akıllarının ermeyeceği hareketler yapmakta iyi veya kötü bunu zaten hepimiz gördük. bir oyunu beğenmiyor olabilirsiniz haksızlık görüyorda olabilirsiniz hatta ve hatta gıcık almış bile olabilirsiniz ama 3-5 tane arkadaşın gider ayak bu yaptığı hareket ufak kardeşlerimizede kötü örnek olmakla beraber başkalarının ekmeğiyle oynamaya giriyor burayı kaçırıyorsunuz. bu kalan ufak oyuncu kardeşlerimiz sizlere güvenmiş yola çıkmışlar maddi manevi ufakta olsa birşeyler paylaşmışlardır diye umuyorum . bu saatten sonra bu adamlar hangi partiye veya kişiye güvenip rahat rahat eğlenip oyununu oynayabilir ? bunları sizlerin kamuoyu vicdanına bırakıyorum tamamen. Örnek: partisi için paket çekmiş arkadaşı yarı yolda bırakıp başka oyuna giden parti üyeleri. Bu öğrenci arkadaşımızın veya yetişkin bireyimizin eğlence maksatlı bile olsa maddi yatırımından ben şahsen kendimi sorumlu tutardım diyeceklerim bu kadar herkes herkesi sevmek zorunda değil ama herkes herkese saygı duymak zorunda bu tarz insanların isimlerini cisimlerini geçmişten bugüne az çok hafızamda kuvvetlidir not etmişimdir hepsini yarın bir gün geri bile dönseler ben bu insanlara yine saygısızlık yaparım yine ban yerim herkes kendine yakışanı yapar. Not: Yine son kez herkes ekmeğini yer Allah hepinize bol kazanç versin diyorum
Tm

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş

alıntı yaptığım arkadaş ve birkaç kişi forum çalıntı yazmışta ondan dedim yanlış anlamayın
Taslak ayrı birebir kopyalamak ayrı
Evet evet bu hırsızların siteleri zaten kapatılmış 😃
Siz onu bunu boşverin de foruma yan hesapla katıldığı gibi hemen buraya yorum yapan kimsiniz kimin hesabısınız onu söyleyin bi bakalım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Doğru evet ancak şunu sormak istiyorum forumda açtıkları 1.1.2 Oyun Parası nedir? tarzı konuların, numaralandırmalarının mantığı neymiş, bir öğrenebilir miyiz :)

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Bu tür oyun mantığına uygun bir sürü oyun var mesela ben bi ara Mafya oyunu oynuyordum aynı bu oyunun mantığındaydı onu da mı çalmışlar o zaman

KULAKAÇ

🇵🇸 Özgür Kudüs ☝🏻
Vatandaş
Taslak ayrı birebir kopyalamak ayrı
Evet evet bu hırsızların siteleri zaten kapatılmış 😃
Siz onu bunu boşverin de foruma yan hesapla katıldığı gibi hemen buraya yorum yapan kimsiniz kimin hesabısınız onu söyleyin bi bakalım
bunu sorması gereken kişi sen değilsin her yeni hesap yan hesap diye bir kural olduğunu sanmıyorum