Malûm platformun oyuncuları bakın kimler (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Bir laf vardır,
At gibi giden İT gibi geri döner.
Dava cart curt ayağiyla kendisine oyuncu toplamaya çalışan bir platform he 😀
Kendisine saygısı olmayan çeksin gitsin zaten 😀
kral tamam herkes ekmeğini yer boş yapma knightta farmdayım gelde czye bi yardım et prieste item diziyoruz

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
İsteyen istediği oyunu oynamakta serbest ben bu oyunu olnuyorum diye dream lauge oynayamayacak miyim? Ben bu oyundayım diye otobüs simülatör yada ETS oynayamacak miyim oynayacağım. Burada hiç kimse irtibatsizlaşmiyor ki isteyen istediği oyunda kalabilir başkanım. Ben söylediğiniz o oyunu de indirip oynayabilirim sevdiğim bir arkadaş başka oyun yapsa onu da indirip oynarım bu buradaki yönetime saygısızlık yada oyunculari irtibarsizlastirma olmuyor. Hayat sadece bu oyun değil. Ben bu oyunu seviyorum. Bunun yanında başka oyun da oynarım bunu yaptım diye de kimse birşey diyemez.
Hocam evet serbest ama tehditle bu oyunu bırakmalarını söylüyorlar farkında mısınız ?

S

Sera

Ziyaretçi
2 yıldır bu platformdayım bu ve buna benzer bir çok oyun oynadım buradan edindiğim arkadaşlar ile hala oynamaya devam ettiğim farklı oyunlarda tabikide var içlerinde görüştüğüm insanlarda var. ama 1 günden 1 güne bu platformdan hiç kimseyi başka bir yere yönlendirmedim şahsım adına. tabi herkes ekmeğini yer orası ayrı yeri geldi bu oyunda isyan çıkartmaktan ban yedik üstelik sonuna kadar haklı olduğumuz halde ilk darbe gecesini hatırlar sayın yönetimde o gün bizler haklıydık bunu herkes biliyor 3-5 tane multici adam yüzünden emeklerimiz boşa gitmişti bunu buradan ilk defa yönetimede söylüyorum . fakat o durumda bile oturup konuşup isteyen devam etsin biz artık etmiyoruz diye karar almıştık kimseyi hiçbiryere yönlendirip ayaklandırmamıştık gel zaman git zaman oturup konuşuldu problemler çözüldü buranın bir oyun stres atma yeri eğlence merkezi forum olduğunun kanaatine varıldı ve tekrar dönmüş olduk . sonuçta kimseye zorla para harcattırılıp paket alın vip alın denmiyor bu herkesin kendi insiyatifine kalmış birşey daha doğrusu zevkine. şimdi buradaki ufak ayrıntı yaşı ufak çok sayıda oyuncu olması bu kardeşlerimiz bazen sizlerin tek 1 sözüyle gidip akıllarının ermeyeceği hareketler yapmakta iyi veya kötü bunu zaten hepimiz gördük. bir oyunu beğenmiyor olabilirsiniz haksızlık görüyorda olabilirsiniz hatta ve hatta gıcık almış bile olabilirsiniz ama 3-5 tane arkadaşın gider ayak bu yaptığı hareket ufak kardeşlerimizede kötü örnek olmakla beraber başkalarının ekmeğiyle oynamaya giriyor burayı kaçırıyorsunuz. bu kalan ufak oyuncu kardeşlerimiz sizlere güvenmiş yola çıkmışlar maddi manevi ufakta olsa birşeyler paylaşmışlardır diye umuyorum . bu saatten sonra bu adamlar hangi partiye veya kişiye güvenip rahat rahat eğlenip oyununu oynayabilir ? bunları sizlerin kamuoyu vicdanına bırakıyorum tamamen. Örnek: partisi için paket çekmiş arkadaşı yarı yolda bırakıp başka oyuna giden parti üyeleri. Bu öğrenci arkadaşımızın veya yetişkin bireyimizin eğlence maksatlı bile olsa maddi yatırımından ben şahsen kendimi sorumlu tutardım diyeceklerim bu kadar herkes herkesi sevmek zorunda değil ama herkes herkese saygı duymak zorunda bu tarz insanların isimlerini cisimlerini geçmişten bugüne az çok hafızamda kuvvetlidir not etmişimdir hepsini yarın bir gün geri bile dönseler ben bu insanlara yine saygısızlık yaparım yine ban yerim herkes kendine yakışanı yapar. Not: Yine son kez herkes ekmeğini yer Allah hepinize bol kazanç versin diyorum
Özet isteyenler için : Boş yapmış ajsjsjjsja

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
IMG_20241018_231818.jpgBesir abiyi daha önce tanıyordum bu oyunu bı ara bıraktığımız da dcde de aktif oyun oynar birlikte vakit geçirdik ramazanda vs o zamanlar oyun yapacağını diyordu. Biz de bekliyorduk yapmasını. Ben arkadaş olarak da diyorum niye davet etmedin başkan onlinede dönmüşsun ordan oyuncu çekme olmaz diyor. Burda ne o oyuna geçenler ne de oyun yönetim ekibindeki Beşir abi kendisine birileri gelsin diye bir derdi yok isteyenler geçer.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
İsteyen istediği oyunu oynamakta serbest ben bu oyunu olnuyorum diye dream lauge oynayamayacak miyim? Ben bu oyundayım diye otobüs simülatör yada ETS oynayamacak miyim oynayacağım. Burada hiç kimse irtibatsizlaşmiyor ki isteyen istediği oyunda kalabilir başkanım. Ben söylediğiniz o oyunu de indirip oynayabilirim sevdiğim bir arkadaş başka oyun yapsa onu da indirip oynarım bu buradaki yönetime saygısızlık yada oyunculari irtibarsizlastirma olmuyor. Hayat sadece bu oyun değil. Ben bu oyunu seviyorum. Bunun yanında başka oyun da oynarım bunu yaptım diye de kimse birşey diyemez.
Oynayamazsin diye birşey yazıyor mu orada başkan buraya gelip o platforma oyuncu toplamak ve gelmeyen oyuncuları tehtit ederek dava vs gibi yaptırımlarla korkutmak nedir olayı bilmiyorsun bence

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ekli dosyayı görüntüle 18662Besir abiyi daha önce tanıyordum bu oyunu bı ara bıraktığımız da dcde de aktif oyun oynar birlikte vakit geçirdik ramazanda vs o zamanlar oyun yapacağını diyordu. Biz de bekliyorduk yapmasını. Ben arkadaş olarak da diyorum niye davet etmedin başkan onlinede dönmüşsun ordan oyuncu çekme olmaz diyor. Burda ne o oyuna geçenler ne de oyun yönetim ekibindeki Beşir abi kendisine birileri gelsin diye bir derdi yok isteyenler geçer.
Hocam eskiden konuşmuşsun belli ancak davayı benim oyuna döndükğz çekiyorum demiş, siz ekran atıyorsunuz bu da var.
Ayrıca size bir teklif gelmemiş olabilir ancak buradaki herkese bir kere teklif gelmiştir, biz yalan söylüyorsak oyuncularımız söylesin.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ekli dosyayı görüntüle 18662Besir abiyi daha önce tanıyordum bu oyunu bı ara bıraktığımız da dcde de aktif oyun oynar birlikte vakit geçirdik ramazanda vs o zamanlar oyun yapacağını diyordu. Biz de bekliyorduk yapmasını. Ben arkadaş olarak da diyorum niye davet etmedin başkan onlinede dönmüşsun ordan oyuncu çekme olmaz diyor. Burda ne o oyuna geçenler ne de oyun yönetim ekibindeki Beşir abi kendisine birileri gelsin diye bir derdi yok isteyenler geçer.
Ortada oyun yokken böyle konuşması normal, olay oyun çıktıktan sonra değişiyor.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
He senin olayın farklı Ahmet başkan sen anladım sen Beşir abinin yanına git özgürsün bu konuda

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
bak benim yazımı güzelce okursan güzel dostum farkına varabilirsin ne anlatılmak istendiğinin biz oyun yapımcısına veya burdaki oyun sahibine birşey demiyoruz bu onların kendi ekmek tekneleri bizzat ben bu oyunu burada oynayıp oyuncu olarak oraya oyuncu çağıranlarda dcden ekleyip mesaj yazanlara suçu buluyorum beşir etmemiştir mahmut etmemiştir bugün seçimle alakalı bir olay yaşandı ve o malum partinin üyeleri gider ayak kötü imaj sergiletip belkide üye götürmek istediler konumuz şuan bu hiç kimse gelipte beşir şöyle mahmut böyle demiyor zaten biz oyuncular olarak kendi problemlerimizi yansıtıyoruz oyun sahipleride kendileri kendi problemlerini aralarında hallederler zaten bir şekilde

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
Yani burda ne desem zaten değişen bişey olmayacak sadece oyuncu çekme işi olacağını sanmam. Zaten objektif bakılırsa rağbet köklü bir oyuna olur yeni oyunda illaki aksaklık olur bişey olur. Bu yönden de endişe edilecek durum yok. Sorun şu olur bu oyundan soğuyan yada sogutulanlar geçer.