Malûm platformun oyuncuları bakın kimler (1 Kişi İçeride)

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
bak benim yazımı güzelce okursan güzel dostum farkına varabilirsin ne anlatılmak istendiğinin biz oyun yapımcısına veya burdaki oyun sahibine birşey demiyoruz bu onların kendi ekmek tekneleri bizzat ben bu oyunu burada oynayıp oyuncu olarak oraya oyuncu çağıranlarda dcden ekleyip mesaj yazanlara suçu buluyorum beşir etmemiştir mahmut etmemiştir bugün seçimle alakalı bir olay yaşandı ve o malum partinin üyeleri gider ayak kötü imaj sergiletip belkide üye götürmek istediler konumuz şuan bu hiç kimse gelipte beşir şöyle mahmut böyle demiyor zaten biz oyuncular olarak kendi problemlerimizi yansıtıyoruz oyun sahipleride kendileri kendi problemlerini aralarında hallederler zaten bir şekilde
Bizim de zamanında bu tür olaylarimiz oldu bu da karşı tarafın bakış açısında haksızlığa uğradığı için yapılıyor kimse durduk yere tartışma kaos olurturmaz ya

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
bak benim yazımı güzelce okursan güzel dostum farkına varabilirsin ne anlatılmak istendiğinin biz oyun yapımcısına veya burdaki oyun sahibine birşey demiyoruz bu onların kendi ekmek tekneleri bizzat ben bu oyunu burada oynayıp oyuncu olarak oraya oyuncu çağıranlarda dcden ekleyip mesaj yazanlara suçu buluyorum beşir etmemiştir mahmut etmemiştir bugün seçimle alakalı bir olay yaşandı ve o malum partinin üyeleri gider ayak kötü imaj sergiletip belkide üye götürmek istediler konumuz şuan bu hiç kimse gelipte beşir şöyle mahmut böyle demiyor zaten biz oyuncular olarak kendi problemlerimizi yansıtıyoruz oyun sahipleride kendileri kendi problemlerini aralarında hallederler zaten bir şekilde

Ekleyeyim, bu arkadaşlar oyunu zaten bitirmişti kafada,(bunda tabi ki sorun yok) son 3-5 akşamdır bu zamana kadar hiç kullanmadıkları kelimeleri kullandılar, bugün de ilk fırsatta toplayabildikleri kadar insan toplayıp ( sorun burada) gitme çalışması yaptılar 😀
Neyse edilmesi gereken tüm küfürleri hepinizin adına ben başka bir platformda etmiştim 😀
Teşekkür teşekkürler, teveccüh etmeyin lütfen

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Yani burda ne desem zaten değişen bişey olmayacak sadece oyuncu çekme işi olacağını sanmam. Zaten objektif bakılırsa rağbet köklü bir oyuna olur yeni oyunda illaki aksaklık olur bişey olur. Bu yönden de endişe edilecek durum yok. Sorun şu olur bu oyundan soğuyan yada sogutulanlar geçer.
Hocam adamın günlerdir mesaisi bu.

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
Hocam gerçekten, klasik malum arkadaş. Her şeyi yapar inkar eder.
Mahmut bey yanlış anlaşılmasın ama sizin oyun yönetimi harici konularda oyuncu gibi savunma yapmanız yada karalama yapmanız yönetim için yapılmaması gereken durum. Siz olay varsa müdahale edersiniz geri kalan durumalrda iyi kötü yargılaması yönetim için hoş değil. Bu naçizane tavsiyedir.😊

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Google playda 1yıl önce çıkmış ve hala 100+ indirme sayısını geçemeyen hala güzel reklamımızı yapıyor denen oyundan bahsediyoruz. Hangi kafadalar orasını bilemiyorum. oluru verirsin parasını reklam basarsın bu işte var bi anormallik Evet tabi herkes oyun yapabilir ama kimsenin yaptığı emeği çalamaz. Oyunu kopyala yapıştır yapmışlar tüm özellikler tasarımları değiştirilmiş şekilde çalıntı aynı şekil forum sitesi bile virebir çalıntı. 1000060002.jpg

AYAZ

Yeni Üye
Vatandaş
Dur bende gideyim bakayım nasıl bir platformmuş tabii ki en iyisi bu oyun
Düzeltme
Oyun o kadar çakma ki oyun açılmıyor

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Google playda 1yıl önce çıkmış ve hala 100+ indirme sayısını geçemeyen hala güzel reklamımızı yapıyor denen oyundan bahsediyoruz. Hangi kafadalar orasını bilemiyorum. oluru verirsin parasını reklam basarsın bu işte var bi anormallik Evet tabi herkes oyun yapabilir ama kimsenin yaptığı emeği çalamaz. Oyunu kopyala yapıştır yapmışlar tüm özellikler tasarımları değiştirilmiş şekilde çalıntı aynı şekil forum sitesi bile virebir çalıntı. Ekli dosyayı görüntüle 18663
Yarın instagram hesabımızdan reklam çıkalım :) ihtiyaçları var belli.

CMERTT

🦅
Vatandaş
Bundan birkaç ay öncesinde de zaten Burak Ünal isimli oyuncu üyeleri bu oyuna davet ediyordu yönetime instagramdan ss atmıştım ama banlanmamıştı galiba.

Son düzenleme:
C

ceybey

Ziyaretçi
oyun özgün olarak @BaşkanOnline şirketinin başarıya ulaşmış bir projesi.. ülkemizde yapılan her başarılı işin hemen çakması yapıldığı gibi bunun da yapildi. elbette bir çok oyunun benzeri var. ben bir oyuncu olarak naçizane önerim, bu oyun ve onunla ilgili konuları burada herkesin ağzına sakız edilerek uzatilmamasidir.. çünkü konuştukça skandal ve dedikodunun arkası kesilmiyor. ilgili ilgisiz bir çok şey konuşuluyor..
elbette bazı işler başarıyla, bazı işler skandalla anılır ancak neticede reklamin kötüsü olmaz.. bu anlamda konuların kilitlenip açıklamaları yalnızca yönetimin yapması gerektiğini düşünüyorum.. belki daha profesyonelce olur bu şekilde.. küçücük çocukları avukatla adliyeyle suç duyurularıyla korkutmaya çalışmak son günlerde yaşanan sosyal şiddetin bir biçimidir..
görüyorum ki oyuncular da, önce kendi emeklerine ve sonra yönetimin emeğine saygili davranıp oyuna sahip çıkıyorlar.. bence artık yan sanayi oyunun, kendi oyunumuz üzerinde yarattığı suni gündemden kurutulalim oyun kendi iç siyasetine ve dinamiğine dönelim..

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Bugün yaşanan olayların asıl amacı paylaştığım görselde de anlaşılacağı üzere başkan online platformunda kargaşa çıkartıp buradaki oyuncularıda kışkırtarak düzeni bozmak istemeleri ve neticede malum oyuna üye çekmek adına yapılan entrikalardır. Emek hırsızları ile iş birliği yapıp burada ki tüm oyuncuları kendi platformlarina alenen davet ediyorlar.Böyle yapılan her olay burada bulunan tüm oyuncuları da itibarsızlaştırarak kendi taraflarına çekmektir. Bu çabalarına göz yummamak adına tüm başkan online camiasını bilgilendirmek isterim .Bizlerin burada oyun yönetimine ve oyun içindeki emeklerimize sahip çıkmak için birlik olmamız gerektiğine inanıy
Bu olay nedir. Hırsızlık muhabbeti dediğimiz konu beşirin oyunumuymuş