oyun özgün olarak
@BaşkanOnline şirketinin başarıya ulaşmış bir projesi.. ülkemizde yapılan her başarılı işin hemen çakması yapıldığı gibi bunun da yapildi. elbette bir çok oyunun benzeri var. ben bir oyuncu olarak naçizane önerim, bu oyun ve onunla ilgili konuları burada herkesin ağzına sakız edilerek uzatilmamasidir.. çünkü konuştukça skandal ve dedikodunun arkası kesilmiyor. ilgili ilgisiz bir çok şey konuşuluyor..
elbette bazı işler başarıyla, bazı işler skandalla anılır ancak neticede reklamin kötüsü olmaz.. bu anlamda konuların kilitlenip açıklamaları yalnızca yönetimin yapması gerektiğini düşünüyorum.. belki daha profesyonelce olur bu şekilde.. küçücük çocukları avukatla adliyeyle suç duyurularıyla korkutmaya çalışmak son günlerde yaşanan sosyal şiddetin bir biçimidir..
görüyorum ki oyuncular da, önce kendi emeklerine ve sonra yönetimin emeğine saygili davranıp oyuna sahip çıkıyorlar.. bence artık yan sanayi oyunun, kendi oyunumuz üzerinde yarattığı suni gündemden kurutulalim oyun kendi iç siyasetine ve dinamiğine dönelim..