Maraton ⚽ (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Reis bak bakalim sorunu olana bile like atmışım
Kral muhabbeti hoş adamsın bu kadar ters gitme herkese arada hoş oluyor da herkesle mi takışılır be kardeşim😅 özür dile fettah başkanımdan küslük olmasın tatlıya bağlansın. Ayrıca çok güzel bi proje organize ediyor bence tebriği hakediyor

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Kral muhabbeti hoş adamsın bu kadar ters gitme herkese arada hoş oluyor da herkesle mi takışılır be kardeşim😅 özür dile fettah başkanımdan küslük olmasın tatlıya bağlansın. Ayrıca çok güzel bi proje organize ediyor bence tebriği hakediyor
Benim sorunum olanlar belli çoğuylada aramı düzeltmeye çalışıyorum ama işte herkese hakettiği kadar

S

Sera*

Ziyaretçi
Allahım bir de oyun gelişimine katkıda bulunuyorum demiş maç muhabbeti yaparak oyun gelişimini inanılmaz etkilendin burdan yetkililere Fettaha moderatörlük hatta direk oyunun kendisinin verilmesini talep ediyorum böyle bir gelişim yok
Jsjajaşslslsllslsşsşsşsşsşskksksklsls
Jsjsjjsksklslsşsşlslslslskksksle
Jskskskkdldşdşelşeşelelele

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Haksız olduğum konuda da gidip özür dilemesini bilen birisiyim🙂

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Allahım bir de oyun gelişimine katkıda bulunuyorum demiş maç muhabbeti yaparak oyun gelişimini inanılmaz etkilendin burdan yetkililere Fettaha moderatörlük hatta direk oyunun kendisinin verilmesini talep ediyorum böyle bir gelişim yok
Jsjajaşslslsllslsşsşsşsşsşskksksklsls
Jsjsjjsksklslsşsşlslslslskksksle
Jskskskkdldşdşelşeşelelele
En azından boş boş çıkıp konu açmaktan iyidir

S

Sera*

Ziyaretçi
Maraz fidana ağladığın günleri unutma kardeşim çıldırsan en fazla gider birine anlatırsın 🙏
Bak ilk defa doğru birşey dedin cesaretin olmadığı için karşısına çıkamadığından başkalarına anlatması normal sjskls

Emrullah çok mu zorladı evinin kapısını anlatsana birazcık tam olarak odanın neresine saklandın ahsjjskskskls korkma Kadir sana uzak gelemez sjksksks

S

Sera*

Ziyaretçi
Durun ya çocuk o anı hatırlamaya çalışıyor Emrullah kabusuna dokundum bekleyin cevap yazacak  Travmayı halletmete çalışıyor 😂😂

K

Kadir.

Ziyaretçi
Maraz fidana ağladığın günleri unutma kardeşim çıldırsan en fazla gider birine anlatırsın 🙏
Yüzüme kardeşim seninle her yola varım sen nereye ben oraya deyip sonra arkamdan işler çevirip yapmadığım şeyleri iftira atıp ay yazarken yoruldum boşver yazmaya yoruldum değmezsin senin kim olduğunu herkes iyi biliyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...