MECLİS SEÇİMLERİNİN İŞLEYİŞİ HK. DUYURU (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Mesele kazanmak veya kaybetmek değil hele hele kaybettiğimden ötürü bu tartışmayı yaptığımı düşünüyorsan yanılıyorsun. Sana da soruyorum bağlı bulunduğun ittifaka oy veremiyorsan neden o ittifakta yer alırsın? Ya bağımsız takılırsın istediğine oy atarsın ya da bağlı olduğun ittifaka oy atmak için uğraşırsın tartışırsın.
kaybettiğin için yazıyorsun kazansan yazmazdın :D

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Mesele kazanmak veya kaybetmek değil hele hele kaybettiğimden ötürü bu tartışmayı yaptığımı düşünüyorsan yanılıyorsun. Sana da soruyorum bağlı bulunduğun ittifaka oy veremiyorsan neden o ittifakta yer alırsın? Ya bağımsız takılırsın istediğine oy atarsın ya da bağlı olduğun ittifaka oy atmak için uğraşırsın tartışırsın.

Kazanmaktan çok kazananı belirlemekten daha zevk alırdım desem?

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Şu detayı da vermek istiyorum ittifaklar ilk başladığında yıldırım ittifağı oy toplamı 280di, Pençe ittifağı ise 500lerdeydi.
Ay sonuna geldiğimizde pençe ittifağı katsayı sayısını korumus yıldırım ittifağı 430lara kadar gelmiş.
Bu şu demek oluyor, sıralamada diğer ittifakları süpürmüş iki ittifak.
Oyunda 1200 katsayı var, 500ü 1. ittifak
430u 2. ittifak,
3. ittifağın yapması gereken şey 1. ittifak ve 2. ittifaktan katsayı çalmak bu kadar basit.
Eren bunu anlamadı sanırım . Aslında en büyük örneği kendisi yaptı. Şehir alanında ben birinci iken, son gün beni geçerek o 1. Oldu ve benden 3 katsayı çaldı.

A M İ R A L

🇹🇷HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Oy kullanmayan milletvekilleri yaptırım uygulanmayacak mi her seçim milletvekili olucak ama Oy kullanmayacak böyle mi olucak hep
Parti ve ya ittifak içi bir yaptırım olmalı bence yönetimin bir yaptırım uygulaması doğru gelmiyor bana mesela belki o milletvekili adayı uygun görmedi ama rakibe de vermek istemedi burda ne yapacak

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Oy kullanmayan milletvekilleri yaptırım uygulanmayacak mi her seçim milletvekili olucak ama Oy kullanmayacak böyle mi olucak hep
Burada Oyun Yönetiminden değilde Parti yönetimi yaptırım uygulaması gerekir sayın Başkan. Vekilin oy kullanması ona kalmış bir şey. Kullanmaz ise Oyun Yönetimi Yaptırım uygulamaz direkt Parti Yönetimi yaptırım uygulaması gerekir.

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şunun cevabını verir misiniz?
Yalnızca ittifaklar kendi içinde oy kullanacaksa 3. ittifak toplam 20 vekilden olusuyorsa bu ittifağın kazanamaycağı belli.
2. ittifak 35 kişiden olusuyorsa kazanamayacağı belli.
1. ittifak 45 kişiden olusuyorsa kazanacağı belli.
O halde seçime ne gerek var?
Seçim olmasın 1. olan ittifak bakanlıkları atasın diyorsa gündem edin diyoruz.
Önerdiğiniz sistem önerisi seçim olmasın demek, burada anlasalım.
Bahsettiğiniz gibi bir durumu gündem haline getirmek istemiyorum. 3. Bir ittifak kazanamayacağı belliyse eğer neden ittifakta bulunuyor bağımsız kalsın gelen teklifleri değerlendirsin nasıl olsa ittifakına bir faydası yok oy bile atamıyor

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Bahsettiğiniz gibi bir durumu gündem haline getirmek istemiyorum. 3. Bir ittifak kazanamayacağı belliyse eğer neden ittifakta bulunuyor bağımsız kalsın gelen teklifleri değerlendirsin nasıl olsa ittifakına bir faydası yok oy bile atamıyor

Cevabı çok basit SANANE 🤣
Adamlar ittifak kurup kurmamayi da size mi sorsunlar 🤣

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bağımsız kaldığında da neden ittifaklara oy kullanıyor dışarıdan dahil oluyor, gizli ittifak denecek, sonra bir sonraki aşama bu :D

Oğuralp.

Yalnız Kurt
Vatandaş
Şimdi adamlar oldu değil mi 😂😂😂 tam bulmuşsunuz birbirinizi sende döne döne bulanların haritacısı bumerang tayfanın dönmekten ve küstüm gidiyorum demekten geri kalmayan neferi
Oğuz haddini bil bak abini zor durumda bırakıyorsun. Madem o kadar kötüyuz biz dün bize neler neler teklif edildi neden ettiniz. Eminim senin haberin yok nerden olacak ki sen devam et Sinan abini zor durumda bırakmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...