Sence başkanım gönüllerin ismi altın oku kapatabilecek insan varmıAltın Oku göremedim varmıydı birleşmiş dediler bana.
Sence başkanım gönüllerin ismi altın oku kapatabilecek insan varmıAltın Oku göremedim varmıydı birleşmiş dediler bana.
kapattılar zamanında çok kurcalamayalım dark slayer.Sence başkanım gönüllerin ismi altın oku kapatabilecek insan varmı
Olur girmeyelim eskilere ama partim altın ok hakkında böyle şeyler konuşmayalım bunuda bilin altın ok benim kalbimkapattılar zamanında çok kurcalamayalım dark slayer.
Dön gel hele işimiz varÖyle olması gerekti abi bağırıyorum sesime gel auuuuuuğğğ
Ona ben karar veririm Kadire Murat Ünlüye Fatih Tutuğa selamlar.Olur girmeyelim eskilere ama partim altın ok hakkında kötü konuşmayın
Aleyküm Selam 🫡Ona ben karar veririm Kadire Murat Ünlüye Fatih Tutuğa selamlar.
ne gibi iş abi yaz dm plss.Dön gel hele işimiz var
Wp den ulaşırım sanane gibi iş abi yaz dm plss.
Saydıginiz Üç başkanım da gözüm başım üstünde yerleri var seviyorum hepsini ama sana gelince tek bir şey diyeceğim konuşamazsın partim hakkında bende bu partide olduğum müddetçe hakkını savunurum altın okun ve tüm abilerimi kardeşlerimin buda böyle bilineOna ben karar veririm Kadire Murat Ünlüye Fatih Tutuğa selamlar.
ne zaman be abi mezara girince mi…Wp den ulaşırım sana
Çoook yakındane zaman be abi mezara girince mi…
Engellemek kaos'un önüne geçer, engellenmemesi tercihimAslında yazılımsal olarak başka bir partiye oyuncuların oy atması engellebilir
Engellemek kaos'un önüne geçer, engellenmemesi tercihim![]()
herşeyi kısıtlamaya gerek yokAslında yazılımsal olarak başka bir partiye oyuncuların oy atması engellebilir
burdayım abey@Kaan Yüksel kayboldun gittin nerelerdesin.
Hos geldinburdayım abey
hoşbuldum abeyHos geldin