A
AYAZ KK.
Ziyaretçi
Yok nikoya attıtaşları @GIRIG REİS e atmışsın doğru mu???
Yok nikoya attıtaşları @GIRIG REİS e atmışsın doğru mu???
Yok tamam söylüyorum. Bilgem ablama attımtaşları @GIRIG REİS e atmışsın doğru mu???
Yok tamam söylüyorum. Bilgem ablama attım
Abi dur karıştırma oralarıSen atmadin , seni kandırdı..
Evet KANDIRILDIMMMMSen atmadin , seni kandırdı..
seni benden başka kimse kandıramaz @bilgem ablam bana atarmısın taşları tşk.Evet KANDIRILDIMMMM
Kendi partinize oy vermeyecekseniz, neden oy verdiğiniz partiye geçmiyorsunuz?Yaptığınız seçim sistemi çok saçma bir kere seçmen istediği partiye oy basabilir eğer partiler ittifak oluşturuyor diyorsanız bunu tespit ettiğiniz takdirde partileri kapatın şuan yaptığınız şey demokrasiye aykırı benim yerime oyumu kullanabilirsiniz artık oyu ha ben kullanmışım ha siz bence acilen kararınızdan geri dönmelisinix
Ya neden bu şekilde düşünüyorsunuz seçmen kendi partisine oy verir zaten ama genede pusulada kime oy attığına karışmak ne kadar doğru ben diyorum ki benim yerime oy da kullaın madem şuan hiçbir amacı yok seçim süresi olmasınada gerek kalmıyor sonuç olarak seçmenin hangi partiye oy basacağı belli bu oyunu bu şekilde devam ettirmenin mantığı yok tamam haklısınız kendi açınızdan sma gene de çok saçma bir sistem oldu bence bunun sizde farkınızdasınızKendi partinize oy vermeyecekseniz, neden oy verdiğiniz partiye geçmiyorsunuz?
Merhabalar, saçma değil bizce.Ya neden bu şekilde düşünüyorsunuz seçmen kendi partisine oy verir zaten ama genede pusulada kime oy attığına karışmak ne kadar doğru ben diyorum ki benim yerime oy da kullaın madem şuan hiçbir amacı yok seçim süresi olmasınada gerek kalmıyor sonuç olarak seçmenin hangi partiye oy basacağı belli bu oyunu bu şekilde devam ettirmenin mantığı yok tamam haklısınız kendi açınızdan sma gene de çok saçma bir sistem oldu bence bunun sizde farkınızdasınız
Çok yetersiz bir açıkamaMerhabalar, saçma değil bizce.
Sen istediğine oy mu atmak istiyorsun?Çok yetersiz bir açıkama![]()
Kime oy vermek istiyorsan o partide bulun hocam bu kadar basitÇok yetersiz bir açıkama![]()