Milli görüş başarıyla ilerliyor! (9 Kişi İçeride)

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
B

Ne olursa olsun parti başkanından müsade istenir konuşulur neyse onuda öğretmiş olalım sana. Hfa nın hatrina konuyu kapatıyorum iyi oyunlar 😉
2 3 insan başkanım çekti diye erkek mi oldun başımıza kardeşim ne bu kuru gürültü.
Senin güttüğün koyun kadar bizim oyuncu silmişliğimiz var oyundan.
Burda gelip masal anlatma biz anlatmayı sevmiyoruz senaryoyu çiziyoruz oynatıyoruz bu laf kalabalığını kendi çevrene yap biz ağır kalırız sana altımızda kalırsın.

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
B

Ne olursa olsun parti başkanından müsade istenir konuşulur neyse onuda öğretmiş olalım sana. Hfa nın hatrina konuyu kapatıyorum iyi oyunlar 😉
Olur paşam olur reisim olur kralım daaaaaaa
Bende o yok benim dostum herkesi kötü yoldan gitmemesi için herşeyi yaparım şimdi ilerle yok onun hatrına yok bunun hatrına diyip durma sanada iyi oyunlar

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
2 3 insan başkanım çekti diye erkek mi oldun başımıza kardeşim ne bu kuru gürültü.
Senin güttüğün koyun kadar bizim oyuncu silmişliğimiz var oyundan.
Burda gelip masal anlatma biz anlatmayı sevmiyoruz senaryoyu çiziyoruz oynatıyoruz bu laf kalabalığını kendi çevrene yap biz ağır kalırız sana altımızda kalırsın.
Ancak kendini silersin eski oyuncusunuz diye kendinizi çok büyük görüyorsunuz da hadi başka kapıya başka yerde prim kas senden çok değerli işlerimiz var sana da iyi oyunlar 😉

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Ancak kendini silersin eski oyuncusunuz diye kendinizi çok büyük görüyorsunuz da hadi başka kapıya başka yerde prim kas senden çok değerli işlerimiz var sana da iyi oyunlar 😉
Öyle görmüyoruz zaten öyleyiz bu oyunda ne yaptın böyle konuşabiliyorsun ve ben senden ne için prim kasabilirim ne gibi katkı sağlayabilirsin bana konuşma oyununu oyna bir daha da göz kırpma emojisini atma psikolojimi bozuyorsun.

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
Öyle görmüyoruz zaten öyleyiz bu oyunda ne yaptın böyle konuşabiliyorsun ve ben senden ne için prim kasabilirim ne gibi katkı sağlayabilirsin bana konuşma oyununu oyna bir daha da göz kırpma emojisini atma psikolojimi bozuyorsun.
İnan sana hiç bir katkım olmaz psikolojik sorunu olan durmadan kendini rahmetli kemal Sunal'ın kaymakam filmindeki gibi gören birine katkım olmaz doktor değilim. Doktorlarin da bir çözüm bulacağını zannetmiyorum sana hadi son yazım iyi oyunlar 😉

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Sana son yazısı bak kaan dikkatli ol adam tehlikeli biri sanırım

Yemek yemedin dimi bunla da sonra helal etmez felan şimdiden sorumluluk almıyorum 😀
cidden elim ayağım titriyor korkudan nabıcam ben diye düşünüp duruyorum evin içinde volta atıyorum kapıyı kontrol ediyorum geldi mi acaba diye…
Yok yemek yemedim bununla abi yedirdiklerimi unutmam hatırlarım bu varlığı hatırlamıyorum 😁