bende bir seçim olsun ozaman dedim msb atama duyusunda bunu söyledim tek seçim olsun herkezi o atasın daha iyi seçimlerle ugraşmayalımR
Reel hayatta bakanları kim seçiyor? Nerede gerçekçilik ???
bende bir seçim olsun ozaman dedim msb atama duyusunda bunu söyledim tek seçim olsun herkezi o atasın daha iyi seçimlerle ugraşmayalımR
Reel hayatta bakanları kim seçiyor? Nerede gerçekçilik ???
Hocam sen bakanları da halk oylamasıyla seçelim diyorsun demi. Yasa tasarısı sunun söz evet diycembende bir seçim olsun ozaman dedim msb atama duyusunda bunu söyledim tek seçim olsun herkezi o atasın daha iyi seçimlerle ugraşmayalım
Kadir başkan bitti bu başladı sizin başka işiniz yok mu laKıymetli Başkan Online Ailesi,
Son günlerde yaşanan, seçilmiş bir kişinin görevden alınarak yerine başka birinin atanması sürecini doğru bulmuyoruz. Bizler, doğruya "doğru", yanlışa "yanlış" demekten asla çekinmeyiz.
İktidar partisinin ve ittifak ortaklarının makam ve şöhret peşinde koşmasını kınıyoruz. Seçimle gelmeyen kişilerin, iktidar partisine ya da ittifakına mensup olmamaları gerekçesiyle görevden alınmaları hukuk dışıdır. Seçimle iş başına gelmiş bir bakanın ya da herhangi bir makam sahibinin hakkının gasp edilmesi kabul edilemez.
Bir siyasi parti olarak bu yanlışın karşısında duruyor, ilgilileri uyarıyoruz: Bu yanlıştan dönülmelidir. Unutulmamalıdır ki bugün işgal ettiğiniz koltuklar yarın sizin olmayabilir.
Yaşanan bu durum, seçilmiş kişilere yönelik açık bir darbedir. Bu anlayışın ve uygulamanın yanında değil, açıkça karşısındayız.
Millî Görüş Partisi Genel Başkanı
sakaahmet3419
Meclisin kapısını kilitleyip çıkıyorum o zamanHocam sen bakanları da halk oylamasıyla seçelim diyorsun demi. Yasa tasarısı sunun söz evet diycem![]()
Şakahmet sana şahsi fikrimi söylüyorum git partinin büyüt eğer büyütemiyorsun gel birleş bizleKıymetli Başkan Online Ailesi,
Son günlerde yaşanan, seçilmiş bir kişinin görevden alınarak yerine başka birinin atanması sürecini doğru bulmuyoruz. Bizler, doğruya "doğru", yanlışa "yanlış" demekten asla çekinmeyiz.
İktidar partisinin ve ittifak ortaklarının makam ve şöhret peşinde koşmasını kınıyoruz. Seçimle gelmeyen kişilerin, iktidar partisine ya da ittifakına mensup olmamaları gerekçesiyle görevden alınmaları hukuk dışıdır. Seçimle iş başına gelmiş bir bakanın ya da herhangi bir makam sahibinin hakkının gasp edilmesi kabul edilemez.
Bir siyasi parti olarak bu yanlışın karşısında duruyor, ilgilileri uyarıyoruz: Bu yanlıştan dönülmelidir. Unutulmamalıdır ki bugün işgal ettiğiniz koltuklar yarın sizin olmayabilir.
Yaşanan bu durum, seçilmiş kişilere yönelik açık bir darbedir. Bu anlayışın ve uygulamanın yanında değil, açıkça karşısındayız.
Millî Görüş Partisi Genel Başkanı
sakaahmet3419
Demek ki saçma şahsennnnnönceki tasarıyı 4 ay geçti tasarı halen geçmedi bile buna şimdi açsam kaç ay sürer ona bile fikrim yok şahsenn
Hitap sekilini düzelt lütfenO
Kadir başkan bitti bu başladı sizin başka işiniz yok mu la
Hitap şeklini düzelt ondan sonra gel yorum yapŞakahmet sana şahsi fikrimi söylüyorum git partinin büyüt eğer büyütemiyorsun gel birleş bizle
Ben doğruya göre hareket ederim yanlış kişiler ile değilHalka rağmen halk için romantizmini bırak bunlar boş işler
Sen doğruya göre değil çoğunluğa ters olarak gittiğin icin hep yalnızsın baskanım. Üzgünüm ama gercekler bunlar. Herkes yanlış ben doğruyum kafasından acilen çıkman lazım.Ben doğruya göre hareket ederim yanlış kişiler ile değil
Yok onun alıcısı hazır oraya gidecek kdkdkdkdkdkdSen doğruya göre değil çoğunluğa ters olarak gittiğin icin hep yalnızsın baskanım. Üzgünüm ama gercekler bunlar. Herkes yanlış ben doğruyum kafasından acilen çıkman lazım.
Bazen senin yazdıklarını okurken aklıma bu abla geliyorBen doğruya göre hareket ederim yanlış kişiler ile değil
Yaw hıkmet sen buralarda mısın halen dün sesin niye çıkmıyordu doğruya doğru diyen adamsın ya dün nerelerdeydin sen reisadalet timsali hiç yokki kimi ikna edecen kardess
İnsanlarla dalga geçmek size yakışmadı HocamBazen senin yazdıklarını okurken aklıma bu abla geliyor(Kadınlar mükemmel sürücüdür. Bu paylaşım cinsiyetçilik içermemektedir
)
Tamam şakahmet haklısınHitap şeklini düzelt ondan sonra gel yorum yap
Ayaz burda sana çok güzel bir laf söylerdim sonra bir daha konuşmaya utanırdın neyse senin seviyene inmeyeceğimTamam şakahmet haklısın
ne alaka laa işine bak senin boş fikri olanlar tasarısı yüzüne böyle bekliyorDemek ki saçma şahsennnnn
Sen anca çıkarsın şakahmet hadi söyle ne söyleyecen merak ettimAyaz burda sana çok güzel bir laf söylerdim sonra bir daha konuşmaya utanırdın neyse senin seviyene inmeyeceğim
Demekki saçma bekliyorlarne alaka laa işine bak senin boş fikri olanlar tasarısı yüzüne böyle bekliyor
Gece olayların sonuna gelmiştimbu yüzden görememiş olabilirsin.Ve neticede sözü geçen senin partinden olan diyeyim şahsi meselerini kendisi irade edemeyin karı gibi buraya taşıması çok garib.Herdaim gündem eksilmiyorsun ben bunu şahsen fikrim olarak bunun neden olgunu çok düşüncesine kapıldım neden diyeYaw hıkmet sen buralarda mısın halen dün sesin niye çıkmıyordu doğruya doğru diyen adamsın ya dün nerelerdeydin sen reis