Hafta deme gun de insanoglu ne cabuk unutuyorÖrnek olarak verdim ve kim niye yapar acaba önce diye kendinize sorun
Hafta deme gun de insanoglu ne cabuk unutuyorÖrnek olarak verdim ve kim niye yapar acaba önce diye kendinize sorun
Okumadın herhalde yalan darbe haberi çıkaran ordu mensuplarının darbe hakkı elinden alınmalı diyorum darbe yapmayacaksa yalandan darbe haberi çıkarması söz konusu olmamalı adam siyasetçi değil ordu mensubu siyaset mi yapıyo ordu mu yönetiyo?Belki gkp yada komutanlar yalan darbe haberi çıkarıp soru sorma hakkını kullanmasını bekleyecek ondan sonra darbe yapacak
Sonraki süreçte kamuoyuna duyurulan bir darbe gerekliliği metni olsa bu da bugünkü seçim gibi referandumla halka sorulup bu darbe gerekli mi diye güven oylaması yapılsa oylama sonucunda darbe gerekli görülürse genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanları ceza almadan istediği zaman darbeyi tekrar yapabilecek hale geri dönüp istikbalat başkanı yargılansa darbe gerekli görülmediğinde ise genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanları yargılansa nasıl olur sence?Evet cevabı aldığında ise, darbenin gereğini araştırabilir. Burada oyun yönetimi gkb ve mit toplantı düzenleyip darbe için araştırma komisyonu kurulabilir.
İnsanoğlu işte yapar niye yapmasın değil mi haklısınız böyle şeyler olur insanlar darbe yapar oyun başkanları istifa edeceği yeri bulamaz çok normal hepsiÖrnek olarak verdim ve kim niye yapar acaba önce diye kendinize sorun
Bende diyorum ki sana mit başkanı hakkını kullansın diye haber çıkarıyor olabilir hakkını kullandıktan sonra yönetime darbe bildirisini verebilir meselaOkumadın herhalde yalan darbe haberi çıkaran ordu mensuplarının darbe hakkı elinden alınmalı diyorum darbe yapmayacaksa yalandan darbe haberi çıkarması söz konusu olmamalı adam siyasetçi değil ordu mensubu siyaset mi yapıyo ordu mu yönetiyo?
Böyle bi durumda ordunun demokrasiye olan güveni sarstığı, alenen siyaset yaptığı ve siyaset üzerine baskı kurduğu gerekçesiyle darbe hakkı elinden alınmalı
Aha aha aha aha ahaİnsanoğlu işte yapar niye yapmasın değil mi haklısınız böyle şeyler olur insanlar darbe yapar oyun başkanları istifa edeceği yeri bulamaz çok normal hepsi![]()
Senin dediğin siyaset yapmak ordu siyaset yapmasın diyorum ben deBende diyorum ki sana mit başkanı hakkını kullansın diye haber çıkarıyor olabilir hakkını kullandıktan sonra yönetime darbe bildirisini verebilir mesela
Evet yapabilir bu onun hakkı bu stratejiyi yapabiliyorsan milli istihbarat başkanını kandırabiliyorsa yapar niye yapmasın dediğim gibi siz diyorsunuz ki darbeyi engelliyorsun darbeyi engellemiyorum farklı alan açıyorum farklı akıl oyunları yapabileceğiniz strateji geliştirebileceğiniz yeni bir oyun alanıBende diyorum ki sana mit başkanı hakkını kullansın diye haber çıkarıyor olabilir hakkını kullandıktan sonra yönetime darbe bildirisini verebilir mesela
Sevim ob olsana seni destekleycemEvet yapabilir bu onun hakkı bu stratejiyi yapabiliyorsan milli istihbarat başkanını kandırabiliyorsa yapar niye yapmasın dediğim gibi siz diyorsunuz ki darbeyi engelliyorsun darbeyi engellemiyorum farklı alan açıyorum farklı akıl oyunları yapabileceğiniz strateji geliştirebileceğiniz yeni bir oyun alanı
Bi yalanı bırak kxkclclcSevim ob olsana seni destekleycem![]()
Aslında mantıklı bir makam ama nasıl olacağını kimse kestiremiyor önce net yetkileri ve görevleri olmalı sonra oyuna getirilmeli diyorumEvet yapabilir bu onun hakkı bu stratejiyi yapabiliyorsan milli istihbarat başkanını kandırabiliyorsa yapar niye yapmasın dediğim gibi siz diyorsunuz ki darbeyi engelliyorsun darbeyi engellemiyorum farklı alan açıyorum farklı akıl oyunları yapabileceğiniz strateji geliştirebileceğiniz yeni bir oyun alanı
Olsun söz ben ona oy verecemSevim ob olsana seni destekleycem![]()
Ama bu ay olursan desteklerimBi yalanı bırak kxkclclc
Aynen başka ay vermemAma bu ay olursan desteklerim![]()
Bu ay ob adayı olsun onun için katsayı bile tasarımSevim ob olsana seni destekleycem![]()
Bir yola geldiniz hayret nskdlflclAslında mantıklı bir makam ama nasıl olacağını kimse kestiremiyor önce net yetkileri ve görevleri olmalı sonra oyuna getirilmeli diyorum
Ob olda sana darbe yapsınlar başkanım ama şuan darbede yarım kaldı ama neyse Semihin görevden alınanacak mı alınmayacak mı şuan onu hesap ediyorlar kdkdkdkdjdBi yalanı bırak kxkclclc