Olalyalrin içindeydim bendesana noldu la senlik bisi yoktu diye biliyordum![]()
Olalyalrin içindeydim bendesana noldu la senlik bisi yoktu diye biliyordum![]()
Kral bunlar işlerine yaramayanı şutluyorlar hshshshss doğruları konuşanı kovuyorlar kısacasana noldu la senlik bisi yoktu diye biliyordum![]()
Gecmis olsun ben senlik bisi yoktu diye hatırlıyordum neyse sağlık olsunOlalyalrin içindeydim bende
asdaskfsdkgksdlgkdsglksd ekmek bitti tabi devammmmmmPartiyi
efem abim beni kimse atmadı ben kendim çıktım kendi isteğimle nedenlerini sizinle paylaşacakda değilim zaten sizi de ilgilendirmez abim hadi
AynenGecmis olsun ben senlik bisi yoktu diye hatırlıyordum neyse sağlık olsun![]()
Yav beni bu sürükledi isyana nasıl birsey yokGecmis olsun ben senlik bisi yoktu diye hatırlıyordum neyse sağlık olsun![]()
Ekmek de bitmez verende sen değilsinasdaskfsdkgksdlgkdsglksd ekmek bitti tabi devammmmmm
Murat'ıda şamarlamışlar ksksksksasdaskfsdkgksdlgkdsglksd ekmek bitti tabi devammmmm
Tamam.Murat'ıda şamarlamışlar ksksksks
-Kara listeye alınmış, yeni hesapla partiye dahil olmaya çalışmıştır.
yav bunlardan balyoz muzlu sütten başka ne olacak kadir gittikleri yer batar diyorum inanmıyorsunMurat'ıda şamarlamışlar ksksksks
Sağlam adamlarını biri yüzüne çıkardılar mehmet amca bak görBaşka bi bakış açısı ile milli istiklal içinde bulunan farklı sesleri ve demokrasiyi iterek. Dikta ilan etmiş diye de yorumlanabilir.![]()
herkese abi , mehmet abiye amca demiş bi yaşlılık imâsı mı var bunun altında acabaSağlam adamlarını biri yüzüne çıkardılar mehmet amca bak gör![]()