Bu yine bumerang demeye başlamış. KsksksksHer zaman inandığım doğruların peşinden gittim kimseden lafımı çekmedim en ufak bir boyunduruk altına girmedim. Yeri geldi el uzattım ama kimseye boynumu uzatmadım.
Milli Harekat zamanında olupta şu an yanınızda kimler kaldı bir bakın. Kimler uğruna kimleri küstürdüğünüze bakın. Bu ihraç uzun bir sürece dayanıyor bir günlük meseleler değil, partinin gelişimi için farklı seslerin ve fikirlerin duyulması için, parti içi muhalefetin partiyi daha ileriye taşıyacağını düşünüyorum ve bunu bilerek inandığım doğruları söyledim. Karşımda olan oy birliğine rağmen yaptığınız yanlışları bir bir yüzünüze söyledim. Söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim. Yasak kalktığında zaten partiden ayrılacağımı hissetmiş olmalısınız ki apar topar böyle bir hamleye giriştiniz. Bu durum madalyadır benim için.
Konuşulacak daha çok şey var beni o duruma getirmeyin.
Son olarak patlayıp yarılan bumerang tayfa gibi ‘’küstüm oynamıyorum gidiyorum ben, dönmem geri, paramı hesabımı versin özür dilesin belki o zaman dönerim, hatta ve hatta artık bi yerlerime bişey yapsa da dönmem’’ diyenlerden olmadık bunlar kim mi? Her zamanki gibi dalkavukluk eden ona buna sataşıp kendilerini Role Play yaptıklarını zanneden ,bilinen bumerang cenahın yılmaz bir o kadar yüzsüz neferleri sizi herkes böyle bilecek.
Herkese iyi oyunlar diliyorum.
Ama size iyi oldu, nasılda kandırdılar sizi. Sinan abi Sinan abi diye diye peşinde dolandınız. Bak ob oldu , nasıl da dümenledi Sinan aaabiniZ