Milli Savunma Bakanından (1 Kişi İçeride)

Berkay Beyoğlu

6. DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
Öğrensin o zaman Emekli Oyun Başkanım..

tek taraflı dinlemesin olayları..

Ben diyorum olduğu tarafın elbette takdir edilesi başardıkları işleri var hepsine saygım da sonsuz ama atıp tutarken de bu adamlar savunuyor ama neyi savunuyor diye sorgulamak lazım..
Selamın aleyküm ben sizleri olgun biri olarak tanıyorum neden bu kadar uğraşıyorsunuz zaten oyunda kendinizi kanıtlamışsınız belli noktalara gelmişsiniz uğraşmaya değmez

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bak kerem yine burda atib tutuyon. Oyundada yazdim yaz numarani konusalim.
Ben monitor arkasinda klavye arkasinda atib tutmam konusmam. Bir sorunun varsa benle telde konusalim. Burda atib tutmak kolay
Niko yazacak arayacak kimsen yok diye niye hepimizin numarası istiyorsun sen numaranı Bırak biz sana her sabah günaydın mesajları atarız üzme kendini :)

Xəlil Xəlilzadə

ATB ve TUB Partilerinin Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
51. Dönem Oyun Başkanı
Niko yazacak arayacak kimsen yok diye niye hepimizin numarası istiyorsun sen numaranı Bırak biz sana her sabah günaydın mesajları atarız üzme kendini :)
bari sen konuşma ya Ben sana dcde yazmisim ona cevap verme curetin yok senin burda konusuyosunuz anca siz 😉🤫 alayiniz gelsin oğlum alayiniz

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
İşiniz gücünüz halkı yok saymak şarkı türkü dinleyip laf söylemek yerine devletin ve milletin çıkar unsurlarını gözetmek olsaydı görevinizde halk desteği her zaman arkanızda olurdu haklı gerekçeler ile uzaklaştırıldığınız görevinizde uzaklaştırma işlemlerini gerçekleştirenlere teşekkür ediyoruz 😄

Xəlil Xəlilzadə

Yasaklı Üye
51. Dönem Oyun Başkanı
İşiniz gücünüz halkı yok saymak şarkı türkü dinleyip laf söylemek yerine devletin ve milletin çıkar unsurlarını gözetmek olsaydı görevinizde halk desteği her zaman arkanızda olurdu haklı gerekçeler ile uzaklaştırıldığınız görevinizde uzaklaştırma işlemlerini gerçekleştirenlere teşekkür ediyoruz 😄
Kendi görevini yapmayip halki sömürenlermi diyo bu lafi yapmayın be hazirki iktidarin kendi dilinden yazilmiş bu laflar o yüzdende çok şey yapmayin 😉 1000811143.jpg

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
bari sen konuşma ya Ben sana dcde yazmisim ona cevap verme curetin yok senin burda konusuyosunuz anca siz 😉🤫 alayiniz gelsin oğlum alayiniz
Sana cevap vermeyi bile tenezzül etmiyorum burda gelmiş ahkam kesiyorsun. Sen bana laf atabilecek kapasiteye sahip biri değilsin öyle diğer platformlarda çoluk çocuğa küfür etmekle kendini bir şey sanma o saldırgan tavırlarını da kendine sakla. Sokak ağzıyla konuşmayı bırakıp siyasi bir dille tartışmayı öğrendiğin zaman benle konuşmaya hak kazanabilirsin ; )

Xəlil Xəlilzadə

Yasaklı Üye
51. Dönem Oyun Başkanı
Sana cevap vermeyi bile tenezzül etmiyorum burda gelmiş ahkam kesiyorsun. Sen bana laf atabilecek kapasiteye sahip biri değilsin öyle diğer platformlarda çoluk çocuğa küfür etmekle kendini bir şey sanma o saldırgan tavırlarını da kendine sakla. Sokak ağzıyla konuşmayı bırakıp siyasi bir dille tartışmayı öğrendiğin zaman benle konuşmaya hak kazanabilirsin ; )
kendini korkak gibi göstermemek için burda şov yapma Ben arti eski bir şey dememişin hakk edene hakk etdiği dilde konuşmuşum o yüzdende çokda şey yapmayin be 😄🤫😉
Sen gurur duymalisin ben senle muhattap oluyorum diye 😌
Biz kimseye laf atmayiz hakk edenin hakkini veririz ))

Son düzenleme:

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
kendini korkak gibi göstermemek için burda şov yapma Ben arti eski bir şey dememişin hakk edene hakk etdiği dilde konuşmuşum o yüzdende çokda şey yapmayin be 😄🤫😉
Sen gurur duymalisin ben senle muhattap oluyorum diye 😌
Biz kimseye laf atmayiz hakk edenin hakkini veririz ))
Uzun yazcam diye aynı kelimeyi 10 kere kullanıyorsun 😂 Git biraz kitap okuda kelime hazneni geliştir bende çok var istersen bir tanesini hediye edebilirim 😁