Yancılarınız iyi hakaret ediyor ama uyarın da bir daha olmasınKüfür işleri, sövme sayma işleri bize yakışmaz dostum, rahat ol o kadar da değil. Sakin ol tribe sokma kendini
Yancılarınız iyi hakaret ediyor ama uyarın da bir daha olmasınKüfür işleri, sövme sayma işleri bize yakışmaz dostum, rahat ol o kadar da değil. Sakin ol tribe sokma kendini
Tamam leto hadi sus artık kardeşimGel ben seni elinden tutup parka gôtürüyüm sessizce oyna
Düşersen ağlama kafamıda ağrıtma
Sonra sana emzik veririm bak
Kerem başkanım sizi temin ediyorum sizlik bir durum yok alınmayın banaMesut millete çocuk gibi davranmaktan daha iyi yaptığın bir şey var mı?
Ama az önce sen ne dedin, yazdıklarının birbiri ile tutarlılığı hiç yok , yancı nedir dostum yakışıyor mu bu tabir, üslubun hiç hoş değilYancılarınız iyi hakaret ediyor ama uyarın da bir daha olmasın
Benim partimden birine bir şey söyleniyorsa o bana da söylenmiştir biz ayrı değiliz hepimiz birizKerem başkanım sizi temin ediyorum sizlik bir durum yok alınmayın bana
Yancılar işte yanındakiler anlamında söyledim nesi hoş değilAma az önce sen ne dedin, yazdıklarının birbiri ile tutarlılığı hiç yok , yancı nedir dostum yakışıyor mu bu tabir, üslubun hiç hoş değil
Al işte… anlatamıyosun ki. Siz mi adaleti sağlayacaksınız herkesi küçümseyerek?@Büyük Mesut Aga sen önceden önüne her gelen ile münakaşa etmezdin dişine göre olanlar kayboldular diye
bu arkadaşlara ile vakit geçireyim dedin heralde artık..
O zaman sende Parti'nin yancısımı oluyorsun, mesuta dedinta partimden birine laf söylersen dahil olurum diyeYancılar işte yanındakiler anlamında söyledim nesi hoş değil
Sen çok küçümsenmek mi istiyorsun anlamadım ki nedir bu küçümseme sevdasıAl işte… anlatamıyosun ki. Siz mi adaleti sağlayacaksınız herkesi küçümseyerek?
La ilahe illallah tamam kerem başkanım letoya bir şey söylemeyeceğim bir dahaBenim partimden birine bir şey söyleniyorsa o bana da söylenmiştir biz ayrı değiliz hepimiz biriz
Ne sen sor ne ben söyliyim kral@Büyük Mesut Aga sen önceden önüne her gelen ile münakaşa etmezdin dişine göre olanlar kayboldular diye
bu arkadaşlara ile vakit geçireyim dedin heralde artık..
Yancı dediğim sizin dost olarak gördüğünüz tüm partilerden herkes sadece sizin partiniz için söylemedimO zaman sende Parti'nin yancısımı oluyorsun, mesuta dedinta partimden birine laf söylersen dahil olurum diye
Şiii adaleti ben sağlayacağım demedim…Al işte… anlatamıyosun ki. Siz mi adaleti sağlayacaksınız herkesi küçümseyerek?
Agam yeni oyuncu bilmiyor, mazur gör he he de tamam de sensin deŞiii adaleti ben sağlayacağım demedim…
Seni asla küçümsemedim..
senin bu karşılaştıkların devede kulak
Zamanında biz neler neler yaşadık..
Adaleti sağladığını düşündüğün ağabeylerin
Dünkü oyuncular ithamını hiç düşürmezlerdi ağızlardan..
Sen benim dengim değilsin git abini çağır derlerdi eskiden..
Sen bilmezsin tabi anlatmamışlardır..
Herkesi küçümseme kadir bir gün gelir ayağını kaydırırAgam yeni oyuncu bilmiyor, mazur gör he he de tamam de sensin de
Kim?Herkesi küçümseme kadir bir gün gelir ayağını kaydırır
Öğrensin o zaman Emekli Oyun Başkanım..Agam yeni oyuncu bilmiyor, mazur gör he he de tamam de sensin de
Herhangi biri