Başkanım Bozkurt’lar ulusun sloganını forumda genellikle biz kullanmışızdır. Bu sloganla bizim partimiz bütünleşmiştir. Sizden ricam sloganı kullanırken biraz daha dikkat etmenizdir. İyi akşamlar dilerimBozkurtlar ulusun...
Sahne artık Bizim !
Gerekli hassasiyet gösterilir .Başkanım Bozkurt’lar ulusun sloganını forumda genellikle biz kullanmışızdır. Bu sloganla bizim partimiz bütünleşmiştir. Sizden ricam sloganı kullanırken biraz daha dikkat etmenizdir. İyi akşamlar dilerim
Teşekkür ediyorum başkanımGerekli hassasiyet gösterilir .
Size kasıtla birşey söylemedim başkanım. Videoyu izlerken video başındaki kurt uluması için kullandım. İyi akşamlar dilerim.Başkanım Bozkurt’lar ulusun sloganını forumda genellikle biz kullanmışızdır. Bu sloganla bizim partimiz bütünleşmiştir. Sizden ricam sloganı kullanırken biraz daha dikkat etmenizdir. İyi akşamlar dilerim
Artık bizde kullanıyoruz sorun yokSize kasıtla birşey söylemedim başkanım. Videoyu izlerken video başındaki kurt uluması için kullandım. İyi akşamlar dilerim.
Niyetinizi anlıyorum başkanım ama slogan bizim partimizle bütünleştiği için buraya yazma ihtiyacında duydum.Size kasıtla birşey söylemedim başkanım. Videoyu izlerken video başındaki kurt uluması için kullandım. İyi akşamlar dilerim.
YakışmadıArtık bizde kullanıyoruz sorun yok
Kankam slogan yılların sloganı saygım var ama kullanmamızda sorun olmadığını düşünüyorumNiyetinizi anlıyorum başkanım ama slogan bizim partimizle bütünleştiği için buraya yazma ihtiyacında duydum.
Kendinize başka bir slogan bulursanız çöm daha memnun oluruz parti olarak başkanımArtık bizde kullanıyoruz sorun yok
Bakarız .Kendinize başka bir slogan bulursanız çöm daha memnun oluruz parti olarak başkanım
Kendinize başka bir slogan bulursanız çöm daha memnun oluruz parti olarak başkanım
Ben senin dostun veya kankan değilim. Sadece gelip nezaket çerçevesi içinde söyledim. Kendi açımızdan uygun görmüyoruz başkanımKankam slogan yılların sloganı saygım var ama kullanmamızda sorun olmadığını düşünüyorum
Tamam başkanım konu tartışmaya dönmesin. Ben slogan olarak kullanmadım. Bu bizim sloganımızdır demedim. konuyu kapatalım. İyi akşamlar.Ben senin dostun veya kankan değilim. Sadece gelip nezaket çerçevesi içinde söyledim. Kendi açımızdan uygun görmüyoruz başkanım
Amacımız burada olay veya kaos yaratmak değil. Niyetimiz iyi bir şekilde geldik ve yazdık. Sorun çıkarmak isteyen insanlar veya parti değilizBunu gelip bana bildirsen sorun yok konuya gelip yazıyorsun
Nezaketiniz için teşekkür ediyorum başkanım. İyi akşamlar dilerimTamam başkanım konu tartışmaya dönmesin. Ben slogan olarak kullanmadım. Bu bizim sloganımızdır demedim. konuyu kapatalım. İyi akşamlar.