B
Buğra Kemer
Ziyaretçi
Sen arkana yaslan,taşıyamayacağın yükün altına girme,ezilirsin.Artık bizde kullanıyoruz
Sen arkana yaslan,taşıyamayacağın yükün altına girme,ezilirsin.Artık bizde kullanıyoruz
Başkanım konuyu kapattık. Bu tarz konuşmalar yapmayalım.Sen arkana yaslan,taşıyamayacağın yükün altına girme,ezilirsin.
Sen arkana yaslan,taşıyamayacağın yükün altına girme,ezilirsin.
Ben arkadaşımız adına özür dilerim. Kendisini uyardım.Başkanım konuyu kapattık. Bu tarz konuşmalar yapmayalım.
Sorun yok başkanım iyi oyunlar .Ben arkadaşımız adına özür dilerim. Kendisini uyardım.
Teşekkürler başkanım. İyi akşamlar tekrarBen arkadaşımız adına özür dilerim. Kendisini uyardım.
Sen arkana yaslan,taşıyamayacağın yükün altına girme,ezilirsin.
Tabi efendim tabi hadi kendi konunuza tartışma istemiyoruz dedikçe biriniz tamam diyor biriniz geliyorBozkurt ile alakalı bişeyler lazımsa verebilirim herşey bizle alakalı olmuş
Son kez yazıyorum tekrardan özür dilerim. Arkadaşlara gerekli uyarıları yaptık. Konun altına herhangi bir yazı yazmayacaklar. Tekrardan kusura bakmayınTabi efendim tabi hadi kendi konunuza tartışma istemiyoruz dedikçe biriniz tamam diyor biriniz geliyor
Tekrardan sorun yok başkanım .Son kez yazıyorum tekrardan özür dilerim. Arkadaşlara gerekli uyarıları yaptık. Konun altına herhangi bir yazı yazmayacaklar. Tekrardan kusura bakmayın
Herkes niye sus işareti yapmış noldu