@Oğuzhan Ülker duydupum üzere banın açılmış hayırlı olsun bol banlı günler diliyorum
????@Oğuzhan Ülker duydupum üzere banın açılmış hayırlı olsun bol banlı günler diliyorum
Yok bir haftadır saldım milleti ban alana kadar devamAyaz yapma şöyle şeyler sal milleti
Forum forum küçüğüm
Oğuzhan başkanla düzgün konuş kardeşim sallama boş boşForum forum küçüğüm
Kardeş falan hayırdır reis senle ne ara o kadar samimi olduk ha bide sen Sevim Aydın gibi onun avukatı mısın???Oğuzhan başkanla düzgün konuş kardeşim sallama boş boş
Kardeş bile çok dedim doğru direkt ayaz demek daha doğru sana ayrıca avukatlıkla ilgisi yok düzgün konuşacaksınKardeş falan hayırdır reis senle ne ara o kadar samimi olduk ha bide sen Sevim Aydın gibi onun avukatı mısın???
Bana diyene bak reis avukatsan müvekkilinle beraber gel anladın ?Kardeş bile çok dedim doğru direkt ayaz demek daha doğru sana ayrıca avukatlıkla ilgisi yok düzgün konuşacaksın
Müvekkilim gelse saygıdan küçük dilini yutarsın o yüzden düzgün konuş boş boş sallamaBana diyene bak reis avukatsan müvekkilinle beraber gel anladın ?
Kabul ediyorsun yani gelsinde bakalım kim yutuyır küçük diliniMüvekkilim gelse saygıdan küçük dilini yutarsın o yüzden düzgün konuş boş boş sallama
BakalımKabul ediyorsun yani gelsinde bakalım kim yutuyır küçük dilini
Çağır çağır gelsin bana da heyecan olur bi tur onada sallarım alayınız gelsinBakalım
Sen kimsin ne vasfın var bu kadar iddialı konuşuyorsun anlatta bilelim heleÇağır çağır gelsin bana da heyecan olur bi tur onada sallarım alayınız gelsin
Senden daha iyiyim tasarı sunarken düzgün ve saygılı cümleler kuruyorum yaptığım şeylerin arkasında duruyorum peki sen ?Sen kimsin ne vasfın var bu kadar iddialı konuşuyorsun anlatta bilelim hele
Sana idali biri Al o sana bakıcılık yapacak haydı uğraş dur. Sabaha kadarSen kimsin ne vasfın var bu kadar iddialı konuşuyorsun anlatta bilelim hele
Sende gel senlede uğraşırımSana idali biri Al o sana bakıcılık yapacak haydı uğraş dur. Sabaha kadar![]()
Ne uğraşcam bunlaSana idali biri Al o sana bakıcılık yapacak haydı uğraş dur. Sabaha kadar![]()
Tabii senden daha akılısı çıkıncaNe uğraşcam bunla
Oyunun en büyük partisinin 2. Yöneticisiyim bence gerisine gerek yok kâfiSenden daha iyiyim tasarı sunarken düzgün ve saygılı cümleler kuruyorum yaptığım şeylerin arkasında duruyorum peki sen ?