Hanımeller zaten dolaptan aldım geldimAnneyekalp kalp cok kalp. Misir almistin ama simdi yeme bizi

Hanımeller zaten dolaptan aldım geldimAnneyekalp kalp cok kalp. Misir almistin ama simdi yeme bizi
Biryerde eksik ol be adam her konuda varsın maşallahHem de anne eli değmiş gibi kurabiyemi aldım geldim kim kim kavga ediyor şey pardon hasbihal ediyor![]()
Pasa gonlum ne zaman isterse. İcazet alimmi pasam dicem de aaa sen hic makam almamistin demi gezekciAbla nerelerdeydin senne zmn gidiyorsun yine
Yuzssuz ve hayaletler giremezi unutmusum tühh.Yüzleşemeyen adamlar yüzsüzleşmeye başlamış
Usengec ve hazirci bir baskani kiniyoruzHanımeller zaten dolaptan aldım geldim![]()
Hani kavga yeriydi burası haber çıkar diye geldimYuzssuz ve hayaletler giremezi unutmusum tühh.
Bu bana birini hatırlattı sanki ama neyse JAHSHSHSBYuzssuz ve hayaletler giremezi unutmusum tühh.
Sen degil ama yaaaaa tühh sizin isminizi diyebiliyom bennİstenmediğim yere girerim na ahanda böyle
Tercihim çay, kupa yada incebelli farketmez şekersiz
Gazetecii arka plana gel sana bol bol ss atcaklarHani kavga yeriydi burası haber çıkar diye geldim![]()
RahatladımSen degil ama yaaaaa tühh sizin isminizi diyebiliyom benn![]()
Aynaya bakarakmı konuşuyorsun karar verPasa gonlum ne zaman isterse. İcazet alimmi pasam dicem de aaa sen hic makam almamistin demi gezekci
Lar? Lar kim ?Gazetecii arka plana gel sana bol bol ss atcaklar
Bu dünyayı üşengeç adamlar çağ atlatıyor. Üşengeç adamları sevin.Usengec ve hazirci bir baskani kiniyoruz
Hadi gazateci de bakim bu oyunun ss kral ve kraliceleri kimlerrrLar? Lar kim ?
Bilgem abla kendini sevmesi lazim ozmnBu dünyayı üşengeç adamlar çağ atlatıyor. Üşengeç adamları sevin.![]()
Son 1.5 saat gel anlaşalımne kadar sıkıcı yazmış ilgi saatleri ilgi gösterin arkadaşı eğlendirin seri
Evet senide her seferinde yanimda gormeye bayiliyorum valla beni hic yalniz birakmadigin icin sagolne kadar sıkıcı yazmış ilgi saatleri ilgi gösterin arkadaşı eğlendirin seri
Ben senide seviyodum ne hikmetse aaa sen demi salliyon uff hadi devamBilgem abla kendini sevmesi lazim ozmn![]()