Ben hala kinama tarafindayimBu dünyayı üşengeç adamlar çağ atlatıyor. Üşengeç adamları sevin.![]()
Ben hala kinama tarafindayimBu dünyayı üşengeç adamlar çağ atlatıyor. Üşengeç adamları sevin.![]()
Sen başlatıon abla makamcı diyorsunBen senide seviyodum ne hikmetse aaa sen demi salliyon uff hadi devam
Evet aynam sensin iste sen gibi davraniyomAynaya bakarakmı konuşuyorsun karar ver![]()
Ben yansıma yapmıyorum ablaEvet aynam sensin iste sen gibi davraniyom
Bencede rahatlaaRahatladım![]()
Uğraşma milletle uğraşma hahshshhsshBen yansıma yapmıyorum abla![]()
Yigit bak asagida baskan online konu acmis hadi canim aaa sen suan hangi partide gorevdesinBen yansıma yapmıyorum abla![]()
İnsanlik cok gelismis hayretUğraşma milletle uğraşma hahshshhssh
Uğraşma milletle uğraşma hahshshhssh
Senin partide abla yanındakileridemi unuttunYigit bak asagida baskan online konu acmis hadi canim aaa sen suan hangi partide gorevdesin
Ole yapiyom yazma geregimi hissediyon niye cokmu merak ediyon gel . Benle basladigin ajanlik hayatina can kardesim semihle devam eden kariyerinin altinokla son bulmasi cok kotu yaa ne o sen oyundamiydinTakılsın kafasına göre
Bizde böyle işte sövüş atana insanlık dersi veriyoruz nasiplen birazİnsanlik cok gelismis hayret
Boşver uğraşma ortalık karışır zaten birazdan ban yeme o zaman beraber yerizbirsey demiyorumki kendisi laf atıp duruo
Aaa bunadim heralde olabilr o zaman ozur yansimasi olmayan kardesSenin partide abla yanındakileridemi unuttun![]()
Olur neden olmasinBizde böyle işte sövüş atana insanlık dersi veriyoruz nasiplen biraz
Katlamalı mı katlamasız mısusun az . okey oynuyorum
Kendi kendine konuşma aynada abla bin defa diyorum akıl kaybı yasatioAaa bunadim heralde olabilr o zaman ozur yansimasi olmayan kardes