Ortak Bildirir Kararı (3 Kişi İçeride)

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Buradan bagimsiz partilere söylüyorum hadi bakalım hodri meydan 10 vekil altında kalıp seçime yon vereceğinizi düşünüyorsaniz bizim buna da bir onerimiz var ona göre 😀

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Boyle giderse rekaber biticekse 2 parti sistemine dönelim oyun yönetimi otomatik dağıtsın uyeleri partilere bakalim kabul edeceklermi biz okeyiz bu sisteme😀

Metin Palas

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Biz diyoruz ki oyun iyice düşmanlık tohumları beslenen güçlünün sürekli kazandığı, kavganın gürültünün banların havada uçuştuğu bir yer oldu. Oyunda oyuncu tutamıyoruz. Rekabet olsun, dostça mücadele edelim düşmanlıklar bitsin.
Beyefendi gelmiş karakterim de karakterim. Geçen ay ittifak kurup 10 günde dağıtınca karakterin mi zedelendi?

Benim için en önemli seçimde bana destek olan Altın Ok ve Övip de kazansın diye işimden gücümden vakit ayırmaya calişip partiyi bir arada tutmaya calışacaktım. Dediler ki tek kaldık rakip birleşemiyor rekabet olmayacak.

Eyvallah dedik yeni bir düzen kurduk. Hala bunun altında bit yeniği arayacak kadar da kötü niyetliysen bu senin sorunun.
Kendisini bi kenara bırakıyorum eğer karakterden bahsedeceksek partisi olduğu milli istiklali en son konuşmamız lazım yükselen ile ittifak halinde onlara hançere gelmeleri için teklifte bulunduğum zaman hiç düşünmeden kabul ettiler bahane olarakta Ali ergün meselesini ortaya atıp kendilerini yükselenden uzak tutmak ve onları tek başına bırakmak istediler. Yükseleni sevmesem de Çok şükür benimde karakterim buna el vermedi benimde adalet terazim farklı çalıştı. Kendileri iplerinin bizim elimizde olduğunu anlamayıp bize karşı seçimde oy kullandırmayıp güç gösterecek kadar ileri gittiler. Onlara oy kullanmayacaksınız “KAPI ORDA” dediğime rağmen bile oyunuz kadar konuşun diyip yüzsüz gibi devam ettiler Ve daha da ileri gidip benim ihraç edilmemi istediler işin sonunda herşey ellerinde patladı😂 neyse uzun lafın kısası “Fazla değer eşşeği, Aslan olduğuna inandırırmış” diyip gideyim ben 😀

Semih.

BHP UBY(Umuta Bağlı Yönetim) Üyesi 🐺
Vatandaş
Kendisini bi kenara bırakıyorum eğer karakterden bahsedeceksek partisi olduğu milli istiklali en son konuşmamız lazım yükselen ile ittifak halinde onlara hançere gelmeleri için teklifte bulunduğum zaman hiç düşünmeden kabul ettiler bahane olarakta Ali ergün meselesini ortaya atıp kendilerini yükselenden uzak tutmak ve onları tek başına bırakmak istediler. Yükseleni sevmesem de Çok şükür benimde karakterim buna el vermedi benimde adalet terazim farklı çalıştı. Kendileri iplerinin bizim elimizde olduğunu anlamayıp bize karşı seçimde oy kullandırmayıp güç gösterecek kadar ileri gittiler. Onlara oy kullanmayacaksınız “KAPI ORDA” dediğime rağmen bile oyunuz kadar konuşun diyip yüzsüz gibi devam ettiler Ve daha da ileri gidip benim ihraç edilmemi istediler işin sonunda herşey ellerinde patladı😂 neyse uzun lafın kısası “Fazla değer eşşeği, Aslan olduğuna inandırırmış” diyip gideyim ben 😀
👉🚪

Metin Palas

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sana yanlışımız mı oldu? Elimizden geleni yaptım ama kötü biz olduk bu kafadan çıkın artık
Hemen sana söylim yanlışını

Başından beri Sinan’la gruplarda konuşup plan yaptın

kendi partine ve partindekileri küçük düşürmesine göz yumdun !

Başkalarından İntikam alacam uğruna Yanındakileri silmekten çekinmedin !

Başarılı olamayınca nankörlük edip başkalarını kötüledin !

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş

Yanlış yok yanımda ki planına sadık kalsaymis kendisine yapılan yanlışı lafla değil icraatle yapacağımı biliyordu burada ben suçlu değilim

Metin Palas

Tecrübeli Üye
Vatandaş

@M O N C H U G pardon dostum bunları o yapmıştı demi karıştırdım 😀

Sercan Ş.

Büyük Tuğrul Partisi Genel Başkan Vekili
Vatandaş
Karar çok güzel bir karar tebrik ederim. Keşke buna imza atan bütün partiler buna uysa!