Kavga etti demeyelim tek taraflı bi kavgaydı oğur kendine sövdü biz bişey yapmadık djldkdlskslskdk @ErenABak bakim sozcunun gorevi ne sirf eren kural hatirlatti diye adamla kavga ettin nicin cunku bakanligin gidiyordu simdi burada rol oynama herkesin amacini biliyoruz BASİTSİN.
HsjdhdjdjjdjdndjdjhdKavga etti demeyelim tek taraflı bi kavgaydı oğur kendine sövdü biz bişey yapmadık djldkdlskslskdk @ErenA
O hep oyle takmamak lazimKavga etti demeyelim tek taraflı bi kavgaydı oğur kendine sövdü biz bişey yapmadık djldkdlskslskdk @ErenA
Öylemi oldu haken yalan söylüyorsunuz şimali gruptan atıp ilk küfür eden siz değilmiydiniz azıcık duruş olsun diyecemde yok o sizde kuklaliga devamKavga etti demeyelim tek taraflı bi kavgaydı oğur kendine sövdü biz bişey yapmadık djldkdlskslskdk @ErenA
Jahahahaah bak hareketlerine bir sen ilk sonra konuş küçük EmrahArkadaşlar sakin olun hersey planli ve programliydi arkadaşı zafere giden yolda basamak olarak kullandık diye tripli![]()
Kendine söven sen değilmiydinÖylemi oldu haken yalan söylüyorsunuz şimali gruptan atıp ilk küfür eden siz değilmiydiniz azıcık duruş olsun diyecemde yok o sizde kuklaliga devam
İngilizcemi sovdu ashsgssgKendine söven sen değilmiydin
Yok be Türkçe sövdü mdldldlsldldkİngilizcemi sovdu ashsgssg
Arkadaş ne kuklası ittifakları gördün mü kim hangi ittifakta biz hilalde miyiz altın okta övipte bizim zaten sorunumuz olmayan partiler neyi dert oldu sana. dedikleri yalan degil tamam ben çıktım gruptan ama senin yazdığını da gördüm neyini inkar ediyosunÖylemi oldu haken yalan söylüyorsunuz şimali gruptan atıp ilk küfür eden siz değilmiydiniz azıcık duruş olsun diyecemde yok o sizde kuklaliga devam
Yav asıl kukla bunlar değilmi metini atın dedi bazı arkadaşlar hiç düşünmeden attılar he bu aradaArkadaş ne kuklası ittifakları gördün mü kim hangi ittifakta biz hilalde miyiz altın okta övipte bizim zaten sorunumuz olmayan partiler neyi dert oldu sana. dedikleri yalan degil tamam ben çıktım gruptan ama senin yazdığını da gördüm neyini inkar ediyosun
Yani çok ironik bir yaklaşım dedikleri biz bu olaya tepki gösterince bu kadar duyarlımıydınız diyede laf yedik yaniYav asıl kukla bunlar değilmi metini atın dedi bazı arkadaşlar hiç düşünmeden attılar he bu arada![]()
Sunu söyleyecegim secimi kaybettikten sonra sunucudan çıktım neden budun bizi sattı laflari çıkardınız Mehmet kardeşimJahahahaah bak hareketlerine bir sen ilk sonra konuş küçük Emrah
Biz dedik onlara kazanmak istiyorsanız çözeceksiniz diye kendileri kaybettiler bizi ilgilendirmezYani çok ironik bir yaklaşım dedikleri biz bu olaya tepki gösterince bu kadar duyarlımıydınız diyede laf yedik yani![]()
Hadi ingilizce neysede Türkçe nasil becermis shahshhYok be Türkçe sövdü mdldldlsldldk
Hayir arkadaşlara dedik ki rekabet gerekiyor boyle böyle yapicaz kabul etmediler Göktürk egoları tuttu daha doğrusu kabullenemedilerBiz dedik onlara kazanmak istiyorsanız çözeceksiniz diye kendileri kaybettiler bizi ilgilendirmez![]()
Valla bizi hiç yormadı en zevk aldığım kavga oldu jskdksksjdHadi ingilizce neysede Türkçe nasil becermis shahshh
Oyları saymayın diyince de bi olay cikarmislardi zaten triplenip bosver dkdbdkdbdkdbdHayir arkadaşlara dedik ki rekabet gerekiyor boyle böyle yapicaz kabul etmediler Göktürk egoları tuttu daha doğrusu kabullenemediler
Benim üyelerime yazmayı bırak artıkHayir arkadaşlara dedik ki rekabet gerekiyor boyle böyle yapicaz kabul etmediler Göktürk egoları tuttu daha doğrusu kabullenemediler