Oyun Başkanı Affı Hk. (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ancak küfür ettiğiniz oyuncudan özür dilerseniz geri dönme şansınız var diye sizin mesajınız var bu bahse konu şahsa. Sizin o mesajınıza ‘’ özür dilemiyorum zaten dilesem de beni affetmez’’ deyip yaptığı ahlaksızlığın ettiği küfürlerin arkasında duran birisine af talep edildi ve sizin tarafınızdan onaylandı. Neden çünkü oyun başkanı bu bahse konu şahsın ya iyi bir arkadaşı, ya arkadaşlarından biriyle arası iyi, ya bulundukları partilerin arası iyi ya da ittifakların arası iyi.
Bu şu demektir oyun başkanı tanıdığınsa veya aran iyiyse küfür hakaret edebilirsin çünkü affeder. Nerde kaldı burdaki tüm oyuncuların hakları? Küfre o kadar laf eden arkadaşlar buyrun gelin görün,kulağınızın üzerine yatmayın.
Hocam oyun başkanı af yetkisi neden var? Tam da bu muhalefet ettiğiniz olaydan dolayı var. Bir parti, bir ittifak oyun başkanlığını kazanırsa kazanan oyun başkanı yönetimin affetmediği bir kişiyi oyuna döndürebilsin diye var. Tabi ki bunun istisnası oyunda isyana teşvik ve daha ağır suclarda oyun yönetimi bunu reddedebiliyor. Şu an kazanılan bir hak kullanılmış. İlgili kişi de tekrarının olmayacağına dair söz vermiştir. Neden uzatıyorsunuz?

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam oyun başkanı af yetkisi neden var? Tam da bu muhalefet ettiğiniz olaydan dolayı var. Bir parti, bir ittifak oyun başkanlığını kazanırsa kazanan oyun başkanı yönetimin affetmediği bir kişiyi oyuna döndürebilsin diye var. Tabi ki bunun istisnası oyunda isyana teşvik ve daha ağır suclarda oyun yönetimi bunu reddedebiliyor. Şu an kazanılan bir hak kullanılmış. İlgili kişi de tekrarının olmayacağına dair söz vermiştir. Neden uzatıyorsunuz?
Şimdi şunu düşün ve bana öyle cevap ver. Sana sövdüm saydım 9-10 adet küfürlü mesajımı raporladın. Bununla ilgili yönetim bana dedi ki özür dilersen dönebilirsin bende dedim ki özür dilemiyorum zaten özür dilesemde affetmez. Sonra günler geçti mevzu soğudu diye düşünüldü oyun başkanı beni affetti niye çünkü oyun başkanı bir kukla yap dediler yaptı.oyun başkanına ya ben yakınım ya beni sevenler yakın sonuçta affedildim. Sonra biri geldi bu mesajların altına edilen küfürleri bilmeden konunun muhatabı değilken ve hiç haddine değilken niye uzatıyorsunuz yazdı. Şimdi kendine bi cevap yaz bakalım ama uzatmadan yaz ne diyeceksin?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Şimdi şunu düşün ve bana öyle cevap ver. Sana sövdüm saydım 9-10 adet küfürlü mesajımı raporladın. Bununla ilgili yönetim bana dedi ki özür dilersen dönebilirsin bende dedim ki özür dilemiyorum zaten özür dilesemde affetmez. Sonra günler geçti mevzu soğudu diye düşünüldü oyun başkanı beni affetti niye çünkü oyun başkanı bir kukla yap dediler yaptı.oyun başkanına ya ben yakınım ya beni sevenler yakın sonuçta affedildim. Sonra biri geldi bu mesajların altına edilen küfürleri bilmeden konunun muhatabı değilken ve hiç haddine değilken niye uzatıyorsunuz yazdı. Şimdi kendine bi cevap yaz bakalım ama uzatmadan yaz ne diyeceksin?
Tamam burada bizim konumumuz nedir?
Karşıdaki kişi affederse ya da oyun başkanı affederse dönebilir kişi.
Bu kadar basit değil mi ?

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Şunlari yazdin ve 2. Günde banin açıldı 2 ay önce.
Hala gelip burada utanmadan itiraz ediyorsun.
Geçmişe gidersek mesutun küfür edeceği bir oğuz bile olmamaliydi oyunda.

Ekli dosyayı görüntüle 21903Ekli dosyayı görüntüle 21904Ekli dosyayı görüntüle 21905Ekli dosyayı görüntüle 21906IMG-20250206-WA0070.jpgIMG-20250206-WA0069.jpgIMG-20250206-WA0068.jpgIMG-20250206-WA0067.jpg

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
herkes ak kaşıkkkkkk herkesssssss :)

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben bununla ilgili bir sorumluluk almanız gerektiğini düşünmüştüm. Sizin açınızdan olan kısma ne kadar kabullenmesem de saygı duyuyorum eyvallah. Sizlik olan durumu kapattım.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Öncelikle ağzını topla oyun başkanına kukla derken iki kere düşün kendine gel. Bu oyunun tanıdığı bir hak ve herşey kurallar dahilinde. Bir daha muhattap olmazsın olur biter.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bak işte bu hep böyle, seninle oyundan konuşurken bir anda telegrama çağırır. Orada küfür eder söver, sonra engeller . Ondan sonra oyundan yazar tekrar, seni oyundan küfür ettirmeye kışkırtmaya devam eder. Sonra insanın sabrını tüketir. Ve ban almasını sağlar.

Şimdi soruyorum sana @OğuzZ bu yaptığına ne derler. Ben söylemicem, sen kendin söyle. Telegramda ki söylediklerinden söyle hadi.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bak işte bu hep böyle, seninle oyundan konuşurken bir anda telegrama çağırır. Orada küfür eder söver, sonra engeller . Ondan sonra oyundan yazar tekrar, seni oyundan küfür ettirmeye kışkırtmaya devam eder. Sonra insanın sabrını tüketir. Ve ban almasını sağlar.

Şimdi soruyorum sana @OğuzZ bu yaptığına ne derler. Ben söylemicem, sen kendin söyle. Telegramda ki söylediklerinden söyle hadi.
+ geçmişide silmiş temizlemiş onuda ekle ss alınmasın diye korkudan kljadlkjakljsdkljasda

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle ağzını topla oyun başkanına kukla derken iki kere düşün kendine gel. Bu oyunun tanıdığı bir hak ve herşey kurallar dahilinde. Bir daha muhattap olmazsın olur biter.
Bak eleman, konunun senle hiçbir ilgisi yokken çıktın geldin yazdın eyvallah sende uzun etme kime ne dediğim seni ırgalamaz.