Oyun Başkanı Affı Hk. (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Biz ışığımız metehanla yakanız, alpaslanla Osman beyle yakanız, Fatih bey Çağ açarken elindeki meşalede biz vardık. ışığımız sönmeye yüz tuttuğunda köhneleşen devletin kendisini yenilemesi için devreye girdik.
Adiyatikten çin seddine, kızıldeniz'den sibirya'ya o kudretli günlerimize dönecek ruhu yetiştirmeye çalıştık.
Biz bu dünya'ya barış ve adaleti geçmişte getirdik. Gelecek'te bu adalet ve barışa muhtaçtır. Sadece bizim topraklarımızda değil,dünya'nın her yerinde insanlar,onları eşitlikle yönetecek bir güç aramaktadır.

O GÜÇ BİZLERİZ!!!!
@Fatih Tutuk meşalende kadirler varmış doğru mu

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Senin gibilere uyup laf olsun diye konuşunca böyle oluyor işte
Burada gelip Oyun Başkanı tarafından affedilen oyuncu yüzünden bize ithamda bulunacaksın,
Sonraki gidip bu kişilere küfür edeceksin,
sonra gelip buraya ahlak dersi vereceksin yok küfür etmiş şöyle olmuş.
Hem küfür eden insanı eleştirip hem de ceza yok diye telegramdan küfür edemezsin.
Bunu bizim öğrenmeyeceğimizi ve bir şey yapmayacağımızı mı sanıyorsun?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Burada gelip Oyun Başkanı tarafından affedilen oyuncu yüzünden bize ithamda bulunacaksın,
Sonraki gidip bu kişilere küfür edeceksin,
sonra gelip buraya ahlak dersi vereceksin yok küfür etmiş şöyle olmuş.
Hem küfür eden insanı eleştirip hem de ceza yok diye telegramdan küfür edemezsin.
Bunu bizim öğrenmeyeceğimizi ve bir şey yapmayacağımızı mı sanıyorsun?
Bu konu burada kapanmıstır.

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Sende haklısın sen benim ve Altın Ok partisinin dengi olamazsın şimdi git sen akıncı beylerinle (çocuklarla ) oyna 😉
Bizde seni ıslah olmuş ve semt-i salah a yönelmiş kabul ederek affetmiştik. Senin gibi bir zalimin benim zamanımda Saltanat sürmesi haramdır. Senin kendin gibi birkaçına şiddet yoluyla galip gelmene, kendi topraklarında gösterdiğin gurur ve azametine, bütün kudret ve Şevket ine bizim müsamahamız sebep oldu. Buna rağmen gururlanarak idarem altında rahat yaşayan Ülkeme askerini göndererek Ahaliye zulm ettin, şiddetlere sebep oldun. Cezanı vermek üzere baharda Üzerine harekete karar verdim. Bundan sonra elçimiz ok, görüşme dilimiz kılıçtır SEN VİLAYET YIKMAYI PADİŞAHLIK MI ZANNETTİN? meydana gel. Hazırlığın yap haber vermedi deme.

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Sende haklısın sen benim ve Altın Ok partisinin dengi olamazsın şimdi git sen akıncı beylerinle (çocuklarla ) oyna 😉
Bizde seni ıslah olmuş ve semt-i salah a yönelmiş kabul ederek affetmiştik. Senin gibi bir zalimin benim zamanımda Saltanat sürmesi haramdır. Senin kendin gibi birkaçına şiddet yoluyla galip gelmene, kendi topraklarında gösterdiğin gurur ve azametine, bütün kudret ve Şevket ine bizim müsamahamız sebep oldu. Buna rağmen gururlanarak idarem altında rahat yaşayan Ülkeme askerini göndererek Ahaliye zulm ettin, şiddetlere sebep oldun. Cezanı vermek üzere baharda Üzerine harekete karar verdim. Bundan sonra elçimiz ok, görüşme dilimiz kılıçtır SEN VİLAYET YIKMAYI PADİŞAHLIK MI ZANNETTİN? meydana gel. Hazırlığın yap haber vermedi deme.

Büyük Mesut

Türkiye Valisi
Vatandaş
Kral bir daha bu kalıplarla böyle cümleler kurarsan sana Atatürk fotoğrafı ile saldıracağım. İmparatorluklar yıkıldı yeniçeri dağıldı saltanat bitti kendine gel ve çağdaş ve modern Türkiyemize dön. Kürşat artık yok Atilla artık yok at yok kılıç yok. İnsanlar jet motorlarla uzay seyahati gerçekleştiriyor. Kitle imha silahları afganistanda bile kullanılıyor. Pakistan dahi nükleer silah üretiyor. Bilim ve teknoloji aldı başını gitti. Çağımıza dön yoksa büyük zulme uğrarsın😅

Büyük Mesut

Türkiye Valisi
Vatandaş
Şu kutalmışın profil fotosuna falan bak . Allahım sen sabır ver akıl fikir ver yurdum gençlerine allahımmmmmmmm. Adamın bildiği en gelişmiş ve medeni toplum uygurlar onları da maniheizmi benimsediği için içselleştiremiyor. Her açıdan yeniliğe ve gelişime kapalı gelmiş burda milli savunma bakanlığı yapıyor. Bu oyunda yeniçeri ocağı kurulana kadar bu arkadaşa makam verilmemesini talep ediyorum

Büyük Mesut

Türkiye Valisi
Vatandaş
Kutalmış hala ipek ve baharat yolu hangi devletin elinde diye ansiklopedi okuyor google a girmeyi timura sakat demekle eş değer hakaret olarak görüyor. İpek ve baharat yolunu ele geçirmek için kafkaslardaki kıpçak beylerine güvercinle mektup göndermiş kuşu street fightercı 13 yaşındaki rus veledler avlamışlar. Baharat yolunu 4 şeritli otoban yapmışlar gişelerde safeviler oturuyor bilgin olsun krdşm

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Kutalmış hala ipek ve baharat yolu hangi devletin elinde diye ansiklopedi okuyor google a girmeyi timura sakat demekle eş değer hakaret olarak görüyor. İpek ve baharat yolunu ele geçirmek için kafkaslardaki kıpçak beylerine güvercinle mektup göndermiş kuşu street fightercı 13 yaşındaki rus veledler avlamışlar. Baharat yolunu 4 şeritli otoban yapmışlar gişelerde safeviler oturuyor bilgin olsun krdşm
Timur sakat değil mi zaten hocam