Aaaaaaa acabaaaaaaaBotlu kazanan kim abuk subuk konuşma
Aaaaaaa acabaaaaaaaBotlu kazanan kim abuk subuk konuşma
Bak o attığın duyuruda hayatımda gördüğüm en acemi ve çocukça yapılmış bir harekettiBence sen konuşma utanmadan herkesi birbirine düşürüp bide hiçbirşey olmamış gibi yazıyorsun
Önce sen suscanSuscan
Siz kafayı yemişsiniz ya benim rakiplerim bile bilir böyle bişey olmadıgını
Boyle konuşursanız beni ikna edersiniz. Ama Ecem olmasın. Sinirlendim onaSoda aliyim yanina da raki sen sus sonra mangala gideriz
BakacazÖnce sen suscan
Ya seni seven mi var burda bi susBak o attığın duyuruda hayatımda gördüğüm en acemi ve çocukça yapılmış bir harekettioda bana olan korkunun bir imzası olsun baktıkça hatırlarsın çocuk başkan
![]()
SuscanSiz kafayı yemişsiniz ya benim rakiplerim bile bilir böyle bişey olmadıgını
Sen iğrenç bi insansın acınası bile değilsinAaaaaaa acabaaaaaaa
Kim bot bastı kanıtlamasssan adam değilsinBotsuz kazandım![]()
Oyun başkanı işte oyun oynuyor hocam atamalar gereksiz değildir ki boş kalan makamlara atama yapıp hizmetde aksama olmaması adınabiz birtene ülker tanırız onuda sevmeyiz bunuda sevmiyoruz seçim son günü istifa edenleri atıyor bilerek kendince oyun oynuyor
Tamam sus 2 kasa soda alıyorum ben hemen rakiyi da mangalin yanina alicamBoyle konuşursanız beni ikna edersiniz. Ama Ecem olmasın. Sinirlendim ona
Senden çok korkuyorum metin palas hiç sorma seni görünce titriyorum , ruh hastası seniBak o attığın duyuruda hayatımda gördüğüm en acemi ve çocukça yapılmış bir harekettioda bana olan korkunun bir imzası olsun baktıkça hatırlarsın çocuk başkan
![]()
Tamam . Ama eceme salçalancam dur heleTamam sus 2 kasa soda alıyorum ben hemen rakiyi da mangalin yanina alicam
Senin partinden atasın çoşkun bizden atamasın amacını biliyoruz laga luga yapmayınOyun başkanı işte oyun oynuyor hocam atamalar gereksiz değildir ki boş kalan makamlara atama yapıp hizmetde aksama olmaması adına
Değil zaten riyakarın teki. Benim tertemiz kazandığım seçime leke sürüyor şuursuzKim bot bastı kanıtlamasssan adam değilsin
Hayır rakıyı da 2 yapalim susTamam . Ama eceme salçalancam dur hele
Pardon da kaybettiğimiz seçim hatırlamıyorum daKaybettiğin seçimleri kazandım diye göstermek mi JDKSJDLSNZLSNSLNDKSKDKDJ İnan hiç güleceğim yoktu
Oldu tamamHayır rakıyı da 2 yapalim sus