23.Dönem obymiş DJDLKDPSKDLSKXLKDKSKFKPardon da kaybettiğimiz seçim hatırlamıyorum da![]()
Kamp noldu bitti miOldu tamam
23. Dönem oyun başkanı Burak Duman sadakatini tebirk ediyorPardon da kaybettiğimiz seçim hatırlamıyorum da![]()
Ecem ablana sor bana niye soruyorsun az birşey onur gurur varsa anlatırKim bot bastı kanıtlamasssan adam değilsin
Çay kap gelBide söyleyin de mesajları kendisi yazsın yapay zeka kadar zekası varsa tabi
Yağmur yağıyor daha da güzelleşti. UzattımKamp noldu bitti mi
Senin başkanın seslide oğuzhanın seçiminde bot bastığını kabul etti yüzsüz23. Dönem oyun başkanı Burak Duman sadakatini tebirk ediyor
genemi geldin sen dislike bekleTamam sus 2 kasa soda alıyorum ben hemen rakiyi da mangalin yanina alicam
Ayı saldırısı falan var mıYağmur yağıyor daha da güzelleşti. Uzattım
Hemde başkan online yönetminin bile haberi var yüssüzzzzzzzzzSenin başkanın seslide oğuzhanın seçiminde bot bastığını kabul etti yüzsüz![]()
Benim başkanlığım zamanı bot mu basıldı sen gerçekten şizofrensinEcem ablana sor bana niye soruyorsun az birşey onur gurur varsa anlatır
Arabasını kullanırken soraydın yayan devam mıEcem ablana sor bana niye soruyorsun az birşey onur gurur varsa anlatır
Ya okuma yazman yok yada okuduğunu anlayacak kadar kapasiten yok yazdığın ne alaka kflsşaisşaşşdşssYa seni seven mi var burda bi sus
Hani barışmıştıkgenemi geldin sen dislike bekle
Bana ayıboğan derler, saldırsa nolcakAyı saldırısı falan var mı
Seçimde Burak dumandan 18 oy silinirken senden 27 oy siliniyor açıklama bu kadar.Senin başkanın seslide oğuzhanın seçiminde bot bastığını kabul etti yüzsüz![]()
Kâlâ alıp birde cevap veriyorsun sayın başkanım bırak çocuk yazsın unutlmamak için çaba sarf ediyor hiç yakıştıramadım sana böyle boş işlerle uğraşma daha yapılacak bir dünya atama durukken uğraştığın şeye bakBence sen konuşma utanmadan herkesi birbirine düşürüp bide hiçbirşey olmamış gibi yazıyorsun