Oyun Başkanı Hk. (21 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Semih Y.
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
kimse benim ailevi değerime hakaret edemez , bende onun ailevi değerlerine fazlasıyla iade ederim herkes haddini bilecek , geçmiş olayları açarak burada gerginlik yaratıp soyadımla dalga geçip sonra herkesi salak aptal yerine koyup utanmadan birde oyun yönetimini etiketleyip ağlayarak şov yapıyorlar ulan sizin topunuz gelse zerre birşey yapamazsınız haydi uzayın şimdi.

S

Semih Y.

Ziyaretçi
Seçtiğiniz adama bakın yazıklar olsun bitirdiniz oyunu devam böyle

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
kimse benim ailevi değerime hakaret edemez , bende onun ailevi değerlerine fazlasıyla iade ederim herkes haddini bilecek , geçmiş olayları açarak burada gerginlik yaratıp soyadımla dalga geçip sonra herkesi salak aptal yerine koyup utanmadan birde oyun yönetimini etiketleyip ağlayarak şov yapıyorlar ulan sizin topunuz gelse zerre birşey yapamazsınız haydi uzayın şimdi.
Kes çukalatalı göfret kendini haklı göstermeye çalışma yazdıkların duruyor seni uzatacağız o kesin

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Seçtiğiniz adama bakın yazıklar olsun bitirdiniz oyunu devam böyle
Gerçekten sizde beyin olmadığına kaanat getirdim , hiç mi utanmanız yok , bir atama yaptım sabahtandır tüm pisliği söylediniz sustum illa sizin dilinizden cevap verince mi ağlıyorsunuz, arkadaşlar ağlayacaksanız oynamayalım

S

Semih Y.

Ziyaretçi
Gerçekten sizde beyin olmadığına kaanat getirdim , hiç mi utanmanız yok , bir atama yaptım sabahtandır tüm pisliği söylediniz sustum illa sizin dilinizden cevap verince mi ağlıyorsunuz, arkadaşlar ağlayacaksanız oynamayalım
Kendini editlerde mi sanıyorsun sen bir atamayı neden yaptığını açıklasaydın ADAM gibi ama nerdeeee

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Evet küfür ettim varmı diyeceğiniz , eskiden etmiş olduğum küfürlerle mi kendinizi bana karşı savunuyorsunuz başka savunacak birşeyiniz varmı 😃 aynı burak gibi sabah akşam küfür küfür vallaha hiç pişman değilim ne ettiysem o zaman bin katıyla şimdi tekrar size iade ediyorum haydi öptüm sizi boş beleşçiler
@BaşkanOnline görüyormusun affettiğin adam işte bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...