Adamlığı senden mi öğreneceğim velet önce sen derslerini çalış iş sahibi ol hayata atılmadan adamlık dersi verme , önce soru çöz kitap oku , süt içÖnemli olan yaş değil adamlık sen önce adam ol öyle gel Ülker![]()

Adamlığı senden mi öğreneceğim velet önce sen derslerini çalış iş sahibi ol hayata atılmadan adamlık dersi verme , önce soru çöz kitap oku , süt içÖnemli olan yaş değil adamlık sen önce adam ol öyle gel Ülker![]()
Sizin yüzünüzden vatandas 2 geri gelirse ağlarım@BaşkanOnline akıllanmıştır ya affedelim dediniz aldınız oyuna buyrun gerçek yüzünü gördünüz
Hak savunmak yasak mı canım@MİRFEWİRON @A N C A L A G O N
Durun da yeter
Az daha ağlar mısın@BaşkanOnline akıllanmıştır ya affedelim dediniz aldınız oyuna buyrun gerçek yüzünü gördünüz
Az daha ağlar mısın
Seni ağlattıkya bize yetiyor şimdi dön zırla çal zırla vladAz daha ağlar mısın
Hakkını savunda bel altı aşağılayıcı muhabbete giriyor iki tarafta ban yemeyinHak savunmak yasak mı canım
Aa ben parası olduğunu bilmiyordum malum yayanparan olmasa oyunda 5dk duramazsın ağlamaya devam et sen
Ailemize küfür ve hakaret etti cevabını verdik vermeye devam edeceğizHakkını savunda bel altı aşağılayıcı muhabbete giriyor iki tarafta ban yemeyin![]()
Burak duman senin baban mı ? BilmiyordumAilemize küfür ve hakaret etti cevabını verdik vermeye devam edeceğiz
Kes çukalatalı göfret kendini haklı göstermeye çalışma yazdıkların duruyor seni uzatacağız o kesinkimse benim ailevi değerime hakaret edemez , bende onun ailevi değerlerine fazlasıyla iade ederim herkes haddini bilecek , geçmiş olayları açarak burada gerginlik yaratıp soyadımla dalga geçip sonra herkesi salak aptal yerine koyup utanmadan birde oyun yönetimini etiketleyip ağlayarak şov yapıyorlar ulan sizin topunuz gelse zerre birşey yapamazsınız haydi uzayın şimdi.
Gerçekten sizde beyin olmadığına kaanat getirdim , hiç mi utanmanız yok , bir atama yaptım sabahtandır tüm pisliği söylediniz sustum illa sizin dilinizden cevap verince mi ağlıyorsunuz, arkadaşlar ağlayacaksanız oynamayalımSeçtiğiniz adama bakın yazıklar olsun bitirdiniz oyunu devam böyle
Kendini editlerde mi sanıyorsun sen bir atamayı neden yaptığını açıklasaydın ADAM gibi ama nerdeeeeGerçekten sizde beyin olmadığına kaanat getirdim , hiç mi utanmanız yok , bir atama yaptım sabahtandır tüm pisliği söylediniz sustum illa sizin dilinizden cevap verince mi ağlıyorsunuz, arkadaşlar ağlayacaksanız oynamayalım
Neden baba mı lazım oldu bulamıyorsan haber etBurak duman senin baban mı ? Bilmiyordum
Karaktersiz sen git çikolatalı gofretliğini yapAdamlığı senden mi öğreneceğim velet önce sen derslerini çalış iş sahibi ol hayata atılmadan adamlık dersi verme , önce soru çöz kitap oku , süt iç![]()
Karşındayım ya oğlumNeden baba mı lazım oldu bulamıyorsan haber et
@BaşkanOnline görüyormusun affettiğin adam işte buEvet küfür ettim varmı diyeceğiniz , eskiden etmiş olduğum küfürlerle mi kendinizi bana karşı savunuyorsunuz başka savunacak birşeyiniz varmıaynı burak gibi sabah akşam küfür küfür vallaha hiç pişman değilim ne ettiysem o zaman bin katıyla şimdi tekrar size iade ediyorum haydi öptüm sizi boş beleşçiler
Vergi levhan nerdeHata bende abi şöyle kişilere vergi verdim yazık oldu boşa gitti![]()