H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Yanınızdayız başkanım
Çok merak ediyorum oyun başkanı sizi destekliyor ama siz meclis başkanına karşısınız, oyun başkanı sizi desteklemiyor yine meclis başkanına karşısınız. Oyun başkanı için referandum oluyor yine aynı şekilde.Oyun başkanı MB' nın görevden alınmasını istiyor yine ayn şekilde. Ama sözde darbe Oyun Başkanına karşı. Yoksa Meclis Başkanlığında gözün mü var ?))Hatırlamıyorum valla
Bu yüzden Medya da konu paylaştımÇok merak ediyorum oyun başkanı sizi destekliyor ama siz meclis başkanına karşısınız, oyun başkanı sizi desteklemiyor yine meclis başkanına karşısınız. Oyun başkanı için referandum oluyor yine aynı şekilde.Oyun başkanı MB' nın görevden alınmasını istiyor yine ayn şekilde. Ama sözde darbe Oyun Başkanına karşı. Yoksa Meclis Başkanlığında gözün mü var ?))
Evet, konuda bahsettiğiniz herşey doğru. Şüphesiz bunların gözü meclis başkanlığında.Bu yüzden Medya da konu paylaştım
Yaptıgınız haberli çok doğru buluyorumBu yüzden Medya da konu paylaştım
Eğer gerçekten hayır ise meclis başkanıma dokunma ortalık durulsun ben parti sekreteri olarak sana destek çıkıcagım@bekircann sn. "Meclis Başkanım" 15 vekil onayından sonra sunulacak yasa tasarısında 40 vekil şu ana kadar red yada onay kullanmış durumda. Bu 40 vekil içinde bahsi geçen isimler var yada yok ben bilmiyorum. Ben ultimatom yada referandum için doğru zamanı seçmedim peki kabul. İtirazını sen neden bugüne sakladın. Neden yedek isimlerin tasarılara yön vermesine müsade ettin.? Diyorum ya belki de yoklar belki de varlar o 40 isim içinde bilemem ancak benim referandum talebime çamur atarken bir kere daha düşünerek hareket edin.
Tarafım mı Darbeye Haykıra Haykıra HAYIR..
Olayları bu şekilde ört pas etmek hiç tarzım olmadı..Eğer gerçekten hayır ise meclis başkanıma dokunma ortalık durulsun ben parti sekreteri olarak sana destek çıkıcagım
Darbeye hayır ama darbeyi bir kenara koyup Meclis Başkanına ültimatom göndermek evet öylemi eğer darbeye hayır ise bu konuyu ileri atarsın darbeyi kenara yokmuş gibi koymak saçmalıktır@bekircann sn. "Meclis Başkanım" 15 vekil onayından sonra sunulacak yasa tasarısında 40 vekil şu ana kadar red yada onay kullanmış durumda. Bu 40 vekil içinde bahsi geçen isimler var yada yok ben bilmiyorum. Ben ultimatom yada referandum için doğru zamanı seçmedim peki kabul. İtirazını sen neden bugüne sakladın. Neden yedek isimlerin tasarılara yön vermesine müsade ettin.? Diyorum ya belki de yoklar belki de varlar o 40 isim içinde bilemem ancak benim referandum talebime çamur atarken bir kere daha düşünerek hareket edin.
Tarafım mı Darbeye Haykıra Haykıra HAYIR..
O zaman oyun başkanim darbeye hayır demiyorsunuzOlayları bu şekilde ört pas etmek hiç tarzım olmadı..
Tarzınız oyuna aile sistemi mı getirmek sayın başkanımOlayları bu şekilde ört pas etmek hiç tarzım olmadı..
Siyasette aile sisteminin ne işi olur üstadTarzınız
Tarzınız oyuna aile sistemi mı getirmek sayın başkanım
Siyasette aile sisteminin ne işi olur üstad
He atama için İlennur Ünlü ismini vermeme değiniyorsan olurda talebim kabul görülürse 3 gün kalınacak makama başka isim düşünemedim..Tarzınız
Tarzınız oyuna aile sistemi mı getirmek sayın başkanım
Meclis başkanlığı makamına İlennur Ünlüyü önermişsiniz de sayın başkanım sanırım soy adı benzerliğiSiyasette aile sisteminin ne işi olur üstad
Sanane ki.istediğini önerir. Bu oyunda kaynanasıyla vergi kadan bile var yani nolmuş yasak mıMeclis başkanlığı makamına İlennur Ünlüyü önermişsiniz de sayın başkanım sanırım soy adı benzerliği
Kaynana kısmında patlama yaşadımSanane ki.istediğini önerir. Bu oyunda kaynanasıyla vergi kadan bile var yani nolmuş yasak mı