Oyun Başkanın Gönderdiği Ültimatom Hk (4 Kişi İçeride)

Kadir dağdeviren

Üye
Vatandaş
Şimdi bi saçmalıkla daha karşı karşıyayız bir bakıyoruz aram kötü oldu partiden ayrıldım meclis başkanını tutuyorum diyorsunuz sonra meclis başkanına ültimatom veriyorsunuz lütfen maskenizi çıkartın ve bi karar verin darbeye evet mi hayır mı

Meclis başkanım size de sözüm şudur atama yaptınız diye bunlar ile karşı karşıyasınız Allah yardımcınız olsun

ceyhun995

Her Daim Azerbaycan Türk Birliği
Vatandaş
Hatırlamıyorum valla
Çok merak ediyorum oyun başkanı sizi destekliyor ama siz meclis başkanına karşısınız, oyun başkanı sizi desteklemiyor yine meclis başkanına karşısınız. Oyun başkanı için referandum oluyor yine aynı şekilde.Oyun başkanı MB' nın görevden alınmasını istiyor yine ayn şekilde. Ama sözde darbe Oyun Başkanına karşı. Yoksa Meclis Başkanlığında gözün mü var ?))

Miraç Ayas

Yeni Üye
Vatandaş
Hayır anlamadığım niye oylamanın bitmesine 4 saat kala böyle döküldünüz aynı şeyi değiştirip millete postalıyorsunuz siz milleti ciddiye almıyor musunuz?

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Çok merak ediyorum oyun başkanı sizi destekliyor ama siz meclis başkanına karşısınız, oyun başkanı sizi desteklemiyor yine meclis başkanına karşısınız. Oyun başkanı için referandum oluyor yine aynı şekilde.Oyun başkanı MB' nın görevden alınmasını istiyor yine ayn şekilde. Ama sözde darbe Oyun Başkanına karşı. Yoksa Meclis Başkanlığında gözün mü var ?))
Bu yüzden Medya da konu paylaştım

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
@bekircann sn. "Meclis Başkanım" 15 vekil onayından sonra sunulacak yasa tasarısında 40 vekil şu ana kadar red yada onay kullanmış durumda. Bu 40 vekil içinde bahsi geçen isimler var yada yok ben bilmiyorum. Ben ultimatom yada referandum için doğru zamanı seçmedim peki kabul. İtirazını sen neden bugüne sakladın. Neden yedek isimlerin tasarılara yön vermesine müsade ettin.? Diyorum ya belki de yoklar belki de varlar o 40 isim içinde bilemem ancak benim referandum talebime çamur atarken bir kere daha düşünerek hareket edin.

Tarafım mı Darbeye Haykıra Haykıra HAYIR..

Kadir dağdeviren

Üye
Vatandaş
@bekircann sn. "Meclis Başkanım" 15 vekil onayından sonra sunulacak yasa tasarısında 40 vekil şu ana kadar red yada onay kullanmış durumda. Bu 40 vekil içinde bahsi geçen isimler var yada yok ben bilmiyorum. Ben ultimatom yada referandum için doğru zamanı seçmedim peki kabul. İtirazını sen neden bugüne sakladın. Neden yedek isimlerin tasarılara yön vermesine müsade ettin.? Diyorum ya belki de yoklar belki de varlar o 40 isim içinde bilemem ancak benim referandum talebime çamur atarken bir kere daha düşünerek hareket edin.

Eğer gerçekten hayır ise meclis başkanıma dokunma ortalık durulsun ben parti sekreteri olarak sana destek çıkıcagım

Miraç Ayas

Yeni Üye
Vatandaş

Darbeye hayır ama darbeyi bir kenara koyup Meclis Başkanına ültimatom göndermek evet öylemi eğer darbeye hayır ise bu konuyu ileri atarsın darbeyi kenara yokmuş gibi koymak saçmalıktır