O zaman başkanonline değil de aileonline olsun. Vergi kasmayla bir tuttuğunuz olaya bakınSanane ki.istediğini önerir. Bu oyunda kaynanasıyla vergi kadan bile var yani nolmuş yasak mı
O zaman başkanonline değil de aileonline olsun. Vergi kasmayla bir tuttuğunuz olaya bakınSanane ki.istediğini önerir. Bu oyunda kaynanasıyla vergi kadan bile var yani nolmuş yasak mı
Yine ne çıkarın var. Busra ile ittifakmı oldunuzSözde Tarafsız, Bağımsız
Özde Tiyatrocu, Darbeci Oyun Başkanı.
Meclis Başkanının Yanındayız
Konuşma oyunu öğrenO zaman başkanonline değil de aileonline olsun. Vergi kasmayla bir tuttuğunuz olaya bakın
Bunlwr daha yeni yeni öğrenecekler@bekircann seni kimgsza getiriyorsa soyle onlar çıksın piyasaya
Siz ajanlıktan paranoyak olmuşsunuz herkesi çıkar ile suçluyorsunuzYine ne çıkarın var. Busra ile ittifakmı oldunuz
Meclis Başkanının itiraz hakkı vardı itiraz etti diğer konuda haklı çıktı bunda haksız sizde tam tersi olabilir böyle şeyler@ErenA bak ben asla yalan söyleyemem ya da dikkatsiz ilerlemem doğruları konuşmuşum kanki görüyor musun.
Anlaşıldı kimin takip yapıp meclis başkanını yönlendrdiğiMeclis Başkanının itiraz hakkı vardı itiraz etti diğer konuda haklı çıktı bunda haksız sizde tam tersi olabilir böyle şeyler
Öğretsene banaKonuşma oyunu öğren
Öğretirim özele gelÖğretsene bana
Meclis Başkanımızın Yönlendirilmeye ihtiyacı yok biz sizmiyiz koskaca oyun Başkanını kukla gibi kullanıp tiyatro çevirip yönlendirelim.Anlaşıldı kimin takip yapıp meclis başkanını yönlendrdiği
O iş sizin işiniz iyi yaparsınız arkadan iş çevirmeyiMeclis Başkanımızın Yönlendirilmeye ihtiyacı yok biz sizmiyiz koskaca oyun Başkanını kukla gibi kullanıp tiyatro çevirip yönlendirelim.
Ne işinden bahsediyorsun sen gördük tiyatronuzu puan mı bekliyorsunuz juridenO iş sizin işiniz iyi yaparsınız arkadan iş çevirmeyi
Bence sendr konusmamalısınNe işinden bahsediyorsun sen gördük tiyatronuzu puan mı bekliyorsunuz juriden
0/0 al
Hadi ya neden ?Bence sendr konusmamalısın
Benden ne bulabileceksin acaba ata yada gerçek ismini ben mi söyliyim multi QİSNŞldBence sendr konusmamalısın
Senin Hesabın Banı ne zaman kalkıyor sıkıldık fake hesabındanBence sendr konusmamalısın