OYUN BAŞKANINA İHTARNAME. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sipan Balık

🏴SİYAH SANCAK 22. DÖNEM MECLİS BAŞKANI🏛️
Vatandaş
Adamın hesabında 120 mr var Sipan 🤣
800 taş için yangın mı yapacak 🤣🤣
İşiniz eskiden çok zordu artık imkansız 🙁
Ben parayı da maaşı da bilmiyorum oyunda da cok durmuyorum adam hangi partide hiç hiç bilmiyorum bildğim tek şey oyun baskanı sonuçta üzerine yakışanı yapsın

Sipan Balık

Vatandaş
Ayrıca benim anlamadığım seçim değil mi bu birinin illa kaybetmesi gerekiyor
Kusura bakma da kaybettim seçim gecesi burda 500 kişiyle de laf dalaşına girmemi mi bekliyordun darbe baskanı?

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Ayrıca benim anlamadığım seçim değil mi bu birinin illa kaybetmesi gerekiyor
Kusura bakma da kaybettim seçim gecesi burda 500 kişiyle de laf dalaşına girmemi mi bekliyordun darbe baskanı?

Mesele kaybetmen değil ki 3 ile 5 ı toplayamadığın halde buna aday olman. Zira son dakikaya kadar kazandığını sanıyordun

Sipan Balık

Vatandaş
Mesele kaybetmen değil ki 3 ile 5 ı toplayamadığın halde buna aday olman. Zira son dakikaya kadar kazandığını sanıyordun
MYK de 10 kişi seslideyken son 1 saat yenildiğimiz biliyorduk zaten sunucularda en azından heyecan ve biraz da mucize cekmek için devam ettirdik ne yapayım ses kayıtlarını mı bulayım

Sipan Balık

Vatandaş
Bos yapmayın burda haksız olduğunuz konularda sıvı yağ gibi üste cıkmak için yine yenildiğim seçimi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsunuz seçim benim yenildim seçime girdiğimde de pişman değilim fakat aynı şeyi önüme koyup koyup durmayın kabak tadı veriyor

Sipan Balık

Vatandaş
Hiç değilsin açıkçası 😀 ancak bu kadar yokken bu kadar da fikrin olması, kazandığını sandığın seçimi farkla kaybetmenden daha çok güldürüyor , gülünç biri olmak umrundaysa tabi, bil istedim.
İyi geceler 😀
Şuan soracak olursan bildiğim tek şey aynı şeyi bizim taraftan biri yapmıs olsaydı tüm telegram sunucularınızda ki adamları buraya yığıp oyun baskanı istifa sloganı atırmanız olacaktı güldürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...