OYUN BAŞKANINA İHTARNAME. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Bos yapmayın burda haksız olduğunuz konularda sıvı yağ gibi üste cıkmak için yine yenildiğim seçimi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsunuz seçim benim yenildim seçime girdiğimde de pişman değilim fakat aynı şeyi önüme koyup koyup durmayın kabak tadı veriyor

Haklıya haksıza karar verecek merci sen veya ben değilim. Ama ben veririm diyorsun, verme, çünkü sen o kişi olamadın.

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Son olarak eğer kendi ihmalinize rağmen illa şehir başkanı naaşı kesintisini ceza ile yapacaksanız buyrun. Hatta tüm oyun paramı alıp tüm oyunculara dağıtın. İyi geceler @Atom Karınca

Emeklerimle, hakkımla kazandığım mal varlığım ektedir. 875 yeşiltaşa ihtiyacım yoktur

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-19-02-39-35-828_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-10-19-02-39-35-828_net.shrin.baskan.jpg
    482.8 KB · Görüntüleme: 18

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Şuan soracak olursan bildiğim tek şey aynı şeyi bizim taraftan biri yapmıs olsaydı tüm telegram sunucularınızda ki adamları buraya yığıp oyun baskanı istifa sloganı atırmanız olacaktı güldürme

15. Günde farketmezdik o gün tespit eder çözüme ulaştırırdık biz 😀
Ancak dediğin mantıklı sizin aktif oyuncularınız neden yapmıyor da oyunla ilgisi olmadığını kendisi söyleyen sen yapıyorsun bunu

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şuan soracak olursan bildiğim tek şey aynı şeyi bizim taraftan biri yapmıs olsaydı tüm telegram sunucularınızda ki adamları buraya yığıp oyun baskanı istifa sloganı atırmanız olacaktı güldürme
Kardeş sen sıkıntılı mısın. İnstagramdan durumu bildirmiş çekebilirsiniz demişim. Peşine de düşeceksem oyunu ben yöneteyim

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
oyun içi oyun dışı destek farketmiyor demekki. desteğe tıklayınca forum, oyun içi, ve instagram da bu destek kısmına ekliyse instagram üzerinden de destek alma hakkını oyuncuya vermişsiniz demektir. oyuncuda üstüne düşeni yapmış yazmış. üşenip cevap vermezsiniz, makam kaldırmazsınız. bu tarz şeylerle uğraşmayıp o günün cezasını bugün oyuncuya da kesemezsiniz o zaman. mesele 800 taş değil alın benden kesin. mesele değil. yönetimin işi oyuncuları takip etmekse takip etsin ben 10 defa makamı kaldırın diye talep açtım hep görüldü yedim en son talebim görüldükten 10 saniye sonra kaldırıldı sizde bıktınız benden çünkü o zaman. isteyince hemen yaptığınız şeyi erteliyorsunuz sonra bekire bilanço hesabı soruyorsunuz. açtığı konudan ötürü özür dileyip dağıtacağınız 250 taşın bilançosu mu bu yansıttıklarınız yoksa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...