Hocam oyların yüzde 51 ini alarak hakkıyla kazanmıştı. Yalnış anlaşılma sebebiyle (Sistem de burada suçlu) görevinden oldu. Sağlık olsun. Sorun yok. Hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmedik korkmadık. Eminim tüm baskanonline vatandasları da vicdanen A D E N baskanımın arkasındadır.Oyun başkanına emekleri için teşekkür ederiz.
Yeni seçim takvimi birazdan yayınlanacaktır.
2 makamı olmasın diye Valilikten istifa etmek isterken yanlışlıkla yapılmış bir şey olduğu açıklandı. Mağduriyetten dolayı seçim yapılsa başkanımız yine kazanacaktır. Kararınızı gözden geçirmenizi diliyorum.Oyun başkanına emekleri için teşekkür ederiz.
Yeni seçim takvimi birazdan yayınlanacaktır.
Boşuna zaman kaybı olur seçim olacağı sürede makam görevini yapması daha mantıklı olur2 makamı olmasın diye Valilikten istifa etmek isterken yanlışlıkla yapılmış bir şey olduğu açıklandı. Mağduriyetten dolayı seçim yapılsa başkanımız yine kazanacaktır. Kararınızı gözden geçirmenizi diliyorum.
Zaten aksayan atamalar var oyun başkanlığı makamı boş kalmasın. Farklı ittifaklardayız ama eminimki iki ittifakta, ittifak dışında kalan vicdanlı parti başkanlarıda bu şekilde düşünüyordur.Boşuna zaman kaybı olur seçim olacağı sürede makam görevini yapması daha mantıklı olur
Görevi yapamıyorsan bırak başkannn
Pardon kuzenim yazmış kdkckskckdkcBizim ittifaktaymış pardon
Beddua mı ettin naptinTovbeeeallahin sopasi yok kismi bunun icinmi soyleniyordu.
![]()
Çok sevinme zaten sana ob yi bırakmazlarTovbeeeallahin sopasi yok kismi bunun icinmi soyleniyordu.
![]()
Kisi kendinden bilirmis isiÇok sevinme zaten sana ob yi bırakmazlar
Ee sende icerdeydin ettimmiBeddua mı ettin naptin![]()
Sayın Oyun Yönetimi ve kıymetli vatandaşlar.
Bilindiği üzere A D E N başkanımız Oyun Başkanı olarak seçildi. Ancak ana ekranda oyun başkanı olarak görünmesine rağmen profilinde hala Şehir Valisi olarak görünmekteydi.
Kendisi Şehir Valisi yazısı silinmesi amacıyla istifa et butonuna basmış ancak sistemsel yanlış anlama sonucu Oyun Başkanlığından istifa ettiğini farketmiştir.
Farkeder farketmez oyun yönetimine durumu iletmiştir.
Bu yanlış anlaşılma için özür diler, Valilik makamının düşürülüp Oyun Başkanı makamının iadesini rica ediyoruz.
Bunca insanın emeğinin sistemsel bir yanlış anlama sonucu heba olması hepimizi derinden üzecektir.
A D İ N PARTİSİ
GENEL BAŞKANI
O A B İ
Şuana kadar benle olanlar bilir bi kere bile ob istiyorum diye bir kelime bile çıkmadı ağzımdan yani senin dediğin çok saçma oluyorKisi kendinden bilirmis isi
Ne biliyim belki içinden etmişsindirEe sende icerdeydin ettimmi![]()
Ole bisimi dedim yanlis dusunce dedim. ob hakkidir iade edilmeli oyle bir sey yokŞuana kadar benle olanlar bilir bi kere bile ob istiyorum diye bir kelime bile çıkmadı ağzımdan yani senin dediğin çok saçma oluyor
Fırsatcılık yapmayan başkan gibi başkan. Her ne kadar ittifak değişsede hak haktır ve oyuncular göreve iadesini isteyecektir. Sizi tebrik ederimYav ne secimi verin adamin hakkini kaznamis almis yanlisliklada olmus gitmis bi daha ugrastirmayin