Yanlış anlamışımOle bisimi dedim yanlis dusunce dedim. ob hakkidir iade edilmeli oyle bir sey yok
Yanlış anlamışımOle bisimi dedim yanlis dusunce dedim. ob hakkidir iade edilmeli oyle bir sey yok
Baskanim firsatcilikla ne alakasi var . Bariz bir yanlislik. Bizim olayimiz.baska strateji(cakallik) uygulanmis ittifagimiz oy kullanmamis bu bizim sorunumuz ama yapilan kucuk bir hata o kadarFırsatcılık yapmayan başkan gibi başkan. Her ne kadar ittifak değişsede hak haktır ve oyuncular göreve iadesini isteyecektir. Sizi tebrik ederim![]()
Yok hayır yapmadıniz dedim övdüm baskanımBaskanim firsatcilikla ne alakasi var . Bariz bir yanlislik. Bizim olayimiz.baska strateji(cakallik) uygulanmis ittifagimiz oy kullanmamis bu bizim sorunumuz ama yapilan kucuk bir hata o kadar
Anladim baskanim onu eyvallah ama gerek yok buna hatta bence konuya bile gerek yoktu. Duzeltilecektir eminim.Yok hayır yapmadıniz dedim övdüm baskanım![]()
Standart yahu dur Bilgem bisi dedi okumadan gömelimYanlış anlamışım
gıgır geçiyozz seçimle ne alakası var margusssmilli harekattakilerde beğenmiş yeni seçim takvimini sanki adayları var pusuda yatıyorlar askldkalsfkldsglksdg
Eksi yazacağını anlayınca nasılda arka arkaya bizde destekliyoruz yanlış karar falan demeye başladılar hemengıgır geçiyozz seçimle ne alakası var margusss![]()
Sistemsel hatanın sorumlusu oyuncu olmamalıdır.Oyun başkanına emekleri için teşekkür ederiz.
Yeni seçim takvimi birazdan yayınlanacaktır.
Şimdi aramız kısmı tamam ama partiye gelip eğitim paketi alacağım diyip kaçıp gittiğin için diğerine birşey diyemiyorum kusura bakmaBu trajikomik durum karşısında ne diyeceğimizi her nekadar bilmesekte seçim tekrarlanmasındansa Aden başkana hakkıyla kazandığı oyun başkanlığı tekrar verilmelidir. Tekrar bir seçim mantıksız ve zaman kaybından başka birşey değildir.
Aramız bozuk Kanımız Değil!..
@BaşkanOnline
@O A B İ
Yalan inanmıyoruz kendi açıklama yapsınSayın Oyun Yönetimi ve kıymetli vatandaşlar.
Bilindiği üzere A D E N başkanımız Oyun Başkanı olarak seçildi. Ancak ana ekranda oyun başkanı olarak görünmesine rağmen profilinde hala Şehir Valisi olarak görünmekteydi.
Kendisi Şehir Valisi yazısı silinmesi amacıyla istifa et butonuna basmış ancak sistemsel yanlış anlama sonucu Oyun Başkanlığından istifa ettiğini farketmiştir.
Farkeder farketmez oyun yönetimine durumu iletmiştir.
Bu yanlış anlaşılma için özür diler, Valilik makamının düşürülüp Oyun Başkanı makamının iadesini rica ediyoruz.
Bunca insanın emeğinin sistemsel bir yanlış anlama sonucu heba olması hepimizi derinden üzecektir.
A D İ N PARTİSİ
GENEL BAŞKANI
O A B İ
Belki de şaka yapıyorumdur AhmetYalan inanmıyoruz kendi açıklama yapsın