soru üzerine soruyla devam ediyoruz siyasete bak beeHa ha ha. Bu konuda bizden açıklamamı bekliyorsunuz. Siz önce türk ulusun arka bahçesi olan milli harekatı açıklayın![]()
Resmileşsin istedik bizde korkmayın bu kadar daaaİttifak yasak be kardeşim ne bu ittifak sevdanız![]()
8 üyesi olan bir parti nasıl bir arka bahçe olacakmış anlatsana birazHa ha ha. Bu konuda bizden açıklamamı bekliyorsunuz. Siz önce türk ulusun arka bahçesi olan milli harekatı açıklayın![]()
Yönetim ne dedi birleşin dedi biz ne yaptık birleştik sizin gibi değiliz Ayrıca oyumuz çok yüksek ne gerek var ittifak kurmaya ki önceden yasaklanmış şeyi niye yapalım boş boş itamlarda Bulunduğunuz buradan belliBen zaten konusunu bile açtım. Siz korkudan altına yorum bile yapmadınız öneri ile ilgili![]()
Hikmet sen daha orucu açmadın mı dayı ?soru üzerine soruyla devam ediyoruz siyasete bak bee![]()
Tamam dayı sakin ol madem 8 üyesi var hadi sen dahil 98 üyesi olan bir parti nasıl bir arka bahçe olacakmış anlatsana biraz![]()
İttifak kurma ilgili kararları sen alıyorsun ozaman. Reddettin yani direk. iyimişYönetim ne dedi birleşin dedi biz ne yaptık birleştik sizin gibi değiliz Ayrıca oyumuz çok yüksek ne gerek var ittifak kurmaya ki önceden yasaklanmış şeyi niye yapalım boş boş itamlarda Bulunduğunuz buradan belli
patlak mısırla çay içtim keyfim yerinde işe geldim sonuçlarda görüşürüz kardeşimHikmet sen daha orucu açmadın mı dayı ?
Muşun nüfüsü kaçTamam dayı sakin ol madem 8 üyesi var hadi sen dahil 9
Seni kırmayayım arka bahçe değil. Bahçecik olsun![]()
Yav siz ne sonucundan bahsediyorsunuz . Sizinle dalga geçiyoruz şu seçimde resmen onu bile anlamıyorsunuzpatlak mısırla çay içtim keyfim yerinde işe geldim sonuçlarda görüşürüz kardeşim
Ben hiçbir karar almıyorum Ben sadece partimin hakkını savunuyorum ve seçim sonu görüşürüz Kadir Aydın seninle daha fazla uğraşmak istemiyorumİttifak kurma ilgili kararları sen alıyorsun ozaman. Reddettin yani direk. iyimiş
Ya niye açığa verdin şurda keyif yapıyorduk ne güzelYav siz ne sonucundan bahsediyorsunuz . Sizinle dalga geçiyoruz şu seçimde resmen onu bile anlamıyorsunuz![]()
çoluk çocugu göndermişler buraya . Bu oyundaki tek gayeleri ob seçimini kazanmak sanırım bunlarınYa niye açığa verdin şurda keyif yapıyorduk ne güzel![]()
Öyle deme bizimde amacımız oymuş güya.çoluk çocugu göndermişler buraya . Bu oyundaki tek gayeleri ob seçimini kazanmak sanırım bunlarınAylar sonra bir ilki gerçekleştircekler şükür.
onlardan daha çok seviniyorum resmen ksksksk
dalgaya göre bir netice göremedim ama aglama olmasın oYav siz ne sonucundan bahsediyorsunuz . Sizinle dalga geçiyoruz şu seçimde resmen onu bile anlamıyorsunuz![]()
Vallahi çoluk ve çocuk falan göndermediler ben sadece partimizim hakkını savunan parti üyesiyim Ama senin kale bile almıyorlar itamların çok boş Yani seninle uğraşmak bile istemiyorlarçoluk çocugu göndermişler buraya . Bu oyundaki tek gayeleri ob seçimini kazanmak sanırım bunlarınAylar sonra bir ilki gerçekleştircekler şükür.
onlardan daha çok seviniyorum resmen ksksksk
İsmail ben emin oldum tamam x3 sen partinin haklarını savunuyorsun. Hatta en çok sen savunuyorsun kurban olduğum tamamVallahi çoluk ve çocuk falan göndermediler ben sadece partimizim hakkında savunan parti üyesiyim Ama senin kale bile almıyorlar itamların çok boş Yani seninle uğraşmak bile istemiyorlar
Sen gülücük koymaya devam et Hiç komik değilsiniz Daha fazla bir şey demek istemiyorum kolay gelsin Hayırlı geceler şimdi Kadir Aydın Başlar Hayırlı geceler dileme diyeİsmail ben emin oldum tamam x3 sen partinin haklarını savunuyorsun. Hatta en çok sen savunuyorsun kurban olduğum tamam![]()
TmSen gülücük koymaya devam et Hiç komik değilsiniz Daha fazla bir şey demek istemiyorum kolay gelsin Hayırlı geceler şimdi Kadir Aydın Başlar Hayırlı geceler dileme diye