Oyun başkanlığı seçim itirazı (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Ben zaten konusunu bile açtım. Siz korkudan altına yorum bile yapmadınız öneri ile ilgili :)
Yönetim ne dedi birleşin dedi biz ne yaptık birleştik sizin gibi değiliz Ayrıca oyumuz çok yüksek ne gerek var ittifak kurmaya ki önceden yasaklanmış şeyi niye yapalım boş boş itamlarda Bulunduğunuz buradan belli

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Yönetim ne dedi birleşin dedi biz ne yaptık birleştik sizin gibi değiliz Ayrıca oyumuz çok yüksek ne gerek var ittifak kurmaya ki önceden yasaklanmış şeyi niye yapalım boş boş itamlarda Bulunduğunuz buradan belli
İttifak kurma ilgili kararları sen alıyorsun ozaman. Reddettin yani direk. iyimiş

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Ya niye açığa verdin şurda keyif yapıyorduk ne güzel 😅😅😅
çoluk çocugu göndermişler buraya . Bu oyundaki tek gayeleri ob seçimini kazanmak sanırım bunların :) Aylar sonra bir ilki gerçekleştircekler şükür.
onlardan daha çok seviniyorum resmen ksksksk

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
çoluk çocugu göndermişler buraya . Bu oyundaki tek gayeleri ob seçimini kazanmak sanırım bunların :) Aylar sonra bir ilki gerçekleştircekler şükür.
Öyle deme bizimde amacımız oymuş güya.
Ben adaymışım, seçim çok çekişmeli geçiyormuş. Büyük rekabet varmış vs vs 😅😅😅

İsmail bozkaya

Vatandaş
Vallahi çoluk ve çocuk falan göndermediler ben sadece partimizim hakkını savunan parti üyesiyim Ama senin kale bile almıyorlar itamların çok boş Yani seninle uğraşmak bile istemiyorlar

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Vallahi çoluk ve çocuk falan göndermediler ben sadece partimizim hakkında savunan parti üyesiyim Ama senin kale bile almıyorlar itamların çok boş Yani seninle uğraşmak bile istemiyorlar
İsmail ben emin oldum tamam x3 sen partinin haklarını savunuyorsun. Hatta en çok sen savunuyorsun kurban olduğum tamam 😅

İsmail bozkaya

Vatandaş
İsmail ben emin oldum tamam x3 sen partinin haklarını savunuyorsun. Hatta en çok sen savunuyorsun kurban olduğum tamam 😅
Sen gülücük koymaya devam et Hiç komik değilsiniz Daha fazla bir şey demek istemiyorum kolay gelsin Hayırlı geceler şimdi Kadir Aydın Başlar Hayırlı geceler dileme diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...