işe gelmesem muhabbet güzeldi yaa

sormak lazım sorsana bi senBilmem ama yönetim tarafından yasak
Sizinle rol play konuşamam ki. Anca böyle konular konuşulur. Zira siyasetten anlasaydınız, oyunun dinamiklerini çözseydiniz 35 parti birleşip meclis seçimlerini kaybetmezdinizhayatını şans üzerine mi kurdunherşeye bir iddaa düşüncesindesin
3 günlük oyun başkanı yalnızabuzeyt ve ekremin çok uzun sürmüyor ob hikayeleri
![]()
ara sonuçlar açıklandığında görmedin mi 3 oy almışım yarışın içerisindeyimEn azından adaylıktan kacmayip aday olabiliyorlar
Darısı başına umarım bir gün bu cesareti gösterebilirsin![]()
Keşke 100 eğitim paketi dağıtmanıza rağmen siz olsaydınız 3 gün3 günlük oyun başkanı yalnızabuzeyt ve ekremin çok uzun sürmüyor ob hikayeleri
![]()
Sen sor benmi itiraz ediyorumsormak lazım sorsana bi sen
35 partimi varSizinle rol play konuşamam ki. Anca böyle konular konuşulur. Zira siyasetten anlasaydınız, oyunun dinamiklerini çözseydiniz 35 parti birleşip meclis seçimlerini kaybetmezdiniz![]()
ara sonuçlar açıklandığında görmedin mi 3 oy almışım yarışın içerisindeyim![]()
siyasetten anladına göre şu kurcan itifakla ilgi bir açıklama yapmadın ne için kurcaktınSizinle rol play konuşamam ki. Anca böyle konular konuşulur. Zira siyasetten anlasaydınız, oyunun dinamiklerini çözseydiniz 35 parti birleşip meclis seçimlerini kaybetmezdiniz![]()
1 saat sonra sonuçlar açıklanınca görüşelim FatihPartinden kaçarsan tabi kimse oy vermez![]()
Bizim kazanamamızın sebebi sizin 5 Parti bir arada toplaşıp seçimlere girmeniz Ama bu düzen elbet değişecek İnşallah bugün seçimi kazanırız da ben de size gülerimAlt tarafımı dayıcım okadar önemsizse neden bu kadar ali cengiz oyunu yapıyorsunuz almak için. Sormazlarmı adama parti başkanın 4 dönem neden bu kadar uğraştı diye![]()
Onuda mı anlamadım be kardeşim35 partimi variyimiş
Ben zaten konusunu bile açtım. Siz korkudan altına yorum bile yapmadınız öneri ile ilgiliSen sor benmi itiraz ediyorum
hayatın şans üzerine buda bir ironiOnuda mı anlamadım be kardeşim
İRONİ İRONİ![]()
Ne 35'i be . 34Onuda mı anlamadım be kardeşim
İRONİ İRONİ![]()
İttifak yasak be kardeşim ne bu ittifak sevdanızBen zaten konusunu bile açtım. Siz korkudan altına yorum bile yapmadınız öneri ile ilgili![]()
Ha ha ha. Bu konuda bizden açıklamamı bekliyorsunuz. Siz önce türk ulusun arka bahçesi olan milli harekatı açıklayınsiyasetten anladına göre şu kurcan itifakla ilgi bir açıklama yapmadın ne için kurcaktın![]()
yok 46 olsun kardeşimNe 35'i be . 34