Hocam olabilecek şeyler benim 5 tane kadın hesabım varYahu oyunda Atom Karınca diye hesap açılmış ve cinsiyeti kadın, çok şeysiniz kglgşfkgfkg
Hocam olabilecek şeyler benim 5 tane kadın hesabım varYahu oyunda Atom Karınca diye hesap açılmış ve cinsiyeti kadın, çok şeysiniz kglgşfkgfkg
Merhaba, isminiz güzel mis acaba anlamı nedirMerhaba, Ben Atom Karınca, tanıştığıma memnun oldum!
Ayıp ayıpHocam olabilecek şeyler benim 5 tane kadın hesabım var
Ciddi cevap vereceksek, merhaba, ben Deli Hikmet.Hocam olabilecek şeyler benim 5 tane kadın hesabım var
Yalan diyin lütfen buna hazır değilimCiddi cevap vereceksek, merhaba, ben Deli Hikmet.
tam olarak o budun partisini parça pinçik eden deli hikmet tomrisTahmin ettiğim deli Hikmet değil demi bu oyunda ki
Tartışma çıkınca birbirimize peynir emojisi atardık
Hocam olabilecek şeyler benim 5 tane kadın hesabım var
Peynirin kg pahalı artık kimse atamazTartışma çıkınca birbirimize peynir emojisi atardık
cengo burak gelse daha iyiydi. garnından gonuşma cio
hocam madem yönetim değişti instagramdan 3 hesabımında engelini kaldırır mısınızDeğerli BaşkanOnline Oyuncuları,
Teknik ekibimizde görev alan kişilerin başka projelere yönlendirilmesi sebebiyle, mevcut Oyun Yönetimi'nde yer alan kişilerin tamamı görevden alınmıştır.
Başta 5 yıldır Oyun Yöneticiliği yapan geliştiricimiz olmak üzere tüm Başkan Teknoloji ekibine teşekkür ederiz.
Aldığımız kararlar sonucunda;
BaşkanOnline oyunu için:
2 yeni Yönetici belirlenmiştir ve kimlikleri gizli kalacaktır.
Yöneticiler sadece Instagram, oyun içi ve forum üzerinden destek sağlayacak; diğer platformlardan iletişim kurulmayacaktır.
Şimdiye dek belirlenen tüm kurallar geçerli olacak, yeni yönetim oyunun dengesini korumaya özen gösterecektir.
Destek taleplerine yanıt süresi 6 saate kadar düşürülmüş, hızlı ve net yanıtlar verilecektir.
Geliştirme ekibimize aylık plan ve değişiklikler iletilecek, her 15 günde bir güncelleme sözleşme ile garanti altına alınmıştır.
Tüm BaşkanOnline oyuncularına destekleri için sonsuz teşekkürler!
Birlikte daha güçlü ve daha eğlenceli bir oyun dünyası kuracağız!![]()
bekir kardeş yönetime alımlar doldu başka zamana inşallah şansını denersin@Zıpır Dedektif @Atom Karınca hocalarım madem güncelleme dönemi geliyor. Biriken güncelleme önerilerimizi bir konuda toplayalım mi yoksa geçmişten inceleyebiliyor musunuz![]()
Zıpır: eski Yönetim giderken banlıları söyledi üzgünüzhocam madem yönetim değişti instagramdan 3 hesabımında engelini kaldırır mısınız![]()
bedelini ödedik abiZıpır: eski Yönetim giderken banlıları söyledi üzgünüz
Ne konuşucam karnımdan gardeşşcengo burak gelse daha iyiydi. garnından gonuşma cio
Nooo parti yönetimi yeterli oyun zevkimizi yükseltelim bana yeterbekir kardeş yönetime alımlar doldu başka zamana inşallah şansını denersin