Zıpır dedektif incelicek seni duruma göre hareket ederler benceeebedelini ödedik abi![]()
Zıpır dedektif incelicek seni duruma göre hareket ederler benceeebedelini ödedik abi![]()
Sayın yönetici hosgeldiniz
Sen ne ara Altın Ok'a geçtin?Nooo parti yönetimi yeterli oyun zevkimizi yükseltelim bana yeter
Atom karınca ne beAtom karıncanın @Penguen Avni olduğunu bilmeyen yoktur
Zıpır daha çok engel atabilir.hocam madem yönetim değişti instagramdan 3 hesabımında engelini kaldırır mısınız![]()
Selam karıncaZıpır daha çok engel atmayı önerdi
Sus sus yeni moderatörlerden biri ban yeme penguenlerin yüz karası olcanAtom karınca ne be
Atom karınca bizim torreria olmasınSus sus yeni moderatörlerden biri ban yeme penguenlerin yüz karası olcan![]()
Hocam yeni geldiniz meşgul etmek istemem. Ama bir yasa tasarısı vardı: Her ay 1 gün, 3. Aşamaya geçen tasarılar oylamaya sunulacaktı. O gün belirlenmiş mi?Zıpır daha çok engel atmayı önerdi
Merhabalar bende karınca yiyen tanıştığımıza memnun oldumMerhaba, ben de Zıpır Karınca!![]()
Bir günde sunulması imkansız cano o iş bende. Malesef bazı vekiller oylamaya katılmadıkları için tasarı oylamasıyla genel seçimleri ayıracak tasarım geçmedi. Bu sebeple en yakın oyun başkanı seçimi sonrası meclis tasarı oylaması yapabilecekHocam yeni geldiniz meşgul etmek istemem. Ama bir yasa tasarısı vardı: Her ay 1 gün, 3. Aşamaya geçen tasarılar oylamaya sunulacaktı. O gün belirlenmiş mi?
En son kabul edilmiş o yasa o yüzdenBir günde sunulması imkansız cano o iş bende. Malesef bazı vekiller oylamaya katılmadıkları için tasarı oylamasıyla genel seçimleri ayıracak tasarım geçmedi. Bu sebeple en yakın oyun başkanı seçimi sonrası meclis tasarı oylaması yapabilecek
Karınca bundan sonra benim himayemde ona bulaşan karşısında beni bulurMerhabalar bende karınca yiyen tanıştığımıza memnun oldum
Daha çok sen onun himayesinde kalacaksın gibi duruyorKarınca bundan sonra benim himayemde ona bulaşan karşısında beni bulur
Öyle zaten gözüne girmeye çalışıyorum biz buna manipeyşın diyoruzDaha çok sen onun himayesinde kalacaksın gibi duruyor
O yasa gönderildiğinde 2 ayda bir tasarıpar oylanıyordu. Şimdi 16 tane civarı 2. Aşamayı geçen 2-3 tane de 1. Aşamada olan tasarı var. Seçim olmayan her gün tasarı oylasak anca bu ay biter.En son kabul edilmiş o yasa o yüzden