E
Emirhan'
Ziyaretçi
Muhtar vermiyor ultimatomu zaten kadir bdndnsbdjshhshdHayır yapamaz, gerekli kişiler ve makamlar ultimatom verebilir.
Muhtar vermiyor ultimatomu zaten kadir bdndnsbdjshhshdHayır yapamaz, gerekli kişiler ve makamlar ultimatom verebilir.
Evet DestekliyoruzHayir, digerleride ultimatomu destekliyoruz demis
Hayır yapamaz, gerekli kişiler ve makamlar ultimatom verebilir.
Buyur kadircimm ne istemiştinKonu desteklemek değil, genel kurmay başkanı bu konu uzerine ultimatom veremez.
Nerede bu Ahmet Erol, nerede bu oyun başkanı yeter artik, şu görevlerinizi duzgun yapinuz
Hayır yapamaz, gerekli kişiler ve makamlar ultimatom verebilir.
Cok emin konuşuyor ben şüphelenmeye başladım snjsjsjs
Gerekli kişiler yapmadığı için genel kurmay başkanı yapmış bence bi sorun yok dediğim gibi ültimatomu kabul edilir yada edilmez ama böyle bir konu açmakta bi sorun göremedim benHayır yapamaz, gerekli kişiler ve makamlar ultimatom verebilir.
klavyesi olan yazıyorMuhtar vermiyor ultimatomu zaten kadir bdndnsbdjshhshd
konsey de az kalır fatihimÜltimatom biraz hafif olmuş gibi sanki direkt konsey kursaydın abi
senin niye uzun süredir adın değişmiyor odin oğlu thormahmut bey ultimatom veriyorum gereğini yapın çabuk hadi seri
böyle daha çok seviyormuş ablansenin niye uzun süredir adın değişmiyor odin oğlu thor
aaa sen hâlâ burada mısın ben kaçtın sandım sana yakışan oböyle daha çok seviyormuş ablan
hahaha şakacııı gene rutin şakanı yaptınaaa sen hâlâ burada mısın ben kaçtın sandım sana yakışan o