Oyun Yönetimine Ültimatom (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Göktuğ Gökçebağ

Moda Medya
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline yönetimi ve oyuncuları, bir kaç dönemdir devam eden güncellemeleri hep birlikte takip etmekteyiz. Oyun içerisinde aksayan pek çok olay olduğu gibi oyuncularımızın muzdarip olduğu diğer konu ise Kırmızı Taş gönderimi olmamasıdır. Oyunun işleyişinin hızlı bir şekilde devam edebilmesi, seçilen oyuncuların haklarının bir an önce teslim edilmesi kanaatindeyiz. Bu konu ile ilgili çalışmaların olduğunu biliyoruz ancak sürecin hızlandırılmasını talep ediyoruz. Yönetimimizden gereğinin yapılmasını arz ederim.

P A R G A L I
GENEL KURMAY BAŞKANI
Güzel bir konu evet ama bir yandan da böyle gelmeyen şeyler mesela aksaklıklar yüzünden sallıyorum bazı kişilerin maaşlarını alamaması istemesi gibi basit şeyleri konuların konuşulması yerine oyunda şu anda güncellemeler konusunda bence herşey geldi tek büyük güncelleme en büyükleri olarak şehir işlemleri kısmı orası hakkında normalde herkesin yorumlar yapılıp artık buraya başlansın buranın içeriğini ne olacağını merak ediyoruz gibi cümlelerin yer alması gerekirken böyle konuların basit konuların ele alınması üzünç verici durumlar bence onun yerine güncellemeler ile hızlanmasını istemek gibi yorumlar olması gerekirken şehir işlemlerine en büyük güncellemeye dediğim gibi ne zaman başlanacak sorulması gerekirken öyle cümleler yok malesef normalde olmasını beklerdim

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Güzel bir konu evet ama bir yandan da böyle gelmeyen şeyler mesela aksaklıklar yüzünden sallıyorum bazı kişilerin maaşlarını alamaması istemesi gibi basit şeyleri konuların konuşulması yerine oyunda şu anda güncellemeler konusunda bence herşey geldi tek büyük güncelleme en büyükleri olarak şehir işlemleri kısmı orası hakkında normalde herkesin yorumlar yapılıp artık buraya başlansın buranın içeriğini ne olacağını merak ediyoruz gibi cümlelerin yer alması gerekirken böyle konuların basit konuların ele alınması üzünç verici durumlar bence onun yerine güncellemeler ile hızlanmasını istemek gibi yorumlar olması gerekirken şehir işlemlerine en büyük güncellemeye dediğim gibi ne zaman başlanacak sorulması gerekirken öyle cümleler yok malesef normalde olmasını beklerdim
konu tüm oyunu ilgilendiren bir konu ama baktığımızda konuyu ben açtığım için herkes muhalefet olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...