Doğru biz senle kavgalıydık
Doğru biz senle kavgalıydık
B12 ilacı yollıyım mı sanaDoğru biz senle kavgalıydık
Taş istiyor Mustafa abisi dedi Kadir veriyor çocuğu kandırmayın taşlarını verin @M-DAyaz ne diyon gene bak tokatlıcam seni. Rahat dur çocuk.
@M-D Kadir taş veriyor dedi banaAyaz ne diyon gene bak tokatlıcam seni. Rahat dur çocuk.
asfsdgdsgsdgsdgsdgsdgsdgsdAyaz ne diyon gene bak tokatlıcam seni. Rahat dur çocuk.
Abi burada valla en suçsuz kişi benimasfsdgdsgsdgsdgsdgsdgsdgsd
Yok bu sefer b12 değil işime gelmediB12 ilacı yollıyım mı sana
Attım ben ona 5 taş beeeTaş istiyor Mustafa abisi dedi Kadir veriyor çocuğu kandırmayın taşlarını verin @M-D
Abiiiiii az o ): bilgem aplamla kısır yapmam için daha fazlasına ihtiyacım varAttım ben ona 5 taş beee
KdkdkdkdkdkkdAbiiiiii az o ): bilgem aplamla kısır yapmam için daha fazlasına ihtiyacım var
İtibardan tasarruf olmaz kadirAttım ben ona 5 taş beee
Herşey bilgem aplam içinKdkdkdkdkdkkd
Özel mesajlara bakarmısın canımİtibardan tasarruf olmaz kadir
Ekonomi bakanı olma şerefine çekiliş ne zaman @M-DEkli dosyayı görüntüle 22351
@BaşkanOnline Hocam sabahta aynı sorunu yaşadım şuanda da aynı durumla karşı karşıyayım para transferlerini onaylayamıyorum
herkes benmi çekiliş yapsın ayıp sana kaanEkonomi bakanı olma şerefine çekiliş ne zaman @M-D
+100000000Ekonomi bakanı olma şerefine çekiliş ne zaman @M-D
sen atadın adamı sen yap o zaman tekrarherkes benmi çekiliş yapsın ayıp sana kaan
Abi kimse bir sen olmaz (5 kişi hariç)herkes benmi çekiliş yapsın ayıp sana kaan
+100000000000000000000000000000000000000000000000sen atadın adamı sen yap o zaman tekrar