benim paralar karşı ittifaka gitmiş çekilişte geri getirip verin çabuksen atadın adamı sen yap o zaman tekrar
benim paralar karşı ittifaka gitmiş çekilişte geri getirip verin çabuksen atadın adamı sen yap o zaman tekrar
kim o 3 kişiAbi kimse bir sen olmaz (5 kişi hariç)
dedim beni yaz diye gidip onları yazmışsın torbayabenim paralar karşı ittifaka gitmiş çekilişte geri getirip verin çabuk
ayaz sen bende dont muhattap bro ban yiyorum sonra+100000000000000000000000000000000000000000000000
Emekli olmanın şerefine bir çekiliş daha o zamanbenim paralar karşı ittifaka gitmiş çekilişte geri getirip verin çabuk
5 kişi Ekrem abi abuzeyt abi Kutalmış abi Cem abi Kadir abikim o 3 kişi
Sjdjjsjdjd yok yok kavga noayaz sen bende dont muhattap bro ban yiyorum sonra
Sencede hızlı ilerlemiyormuyuz canımÖzel mesajlara bakarmısın canım![]()
o kadarda değil hocam o kadarda değilEmekli olmanın şerefine bir çekiliş daha o zaman![]()
Yok canım çok geç kaldık zatenSencede hızlı ilerlemiyormuyuz canım
ayaz seni banlatayım mı5 kişi Ekrem abi abuzeyt abi Kutalmış abi Cem abi Kadir abi
Niye abşayaz seni banlatayım mı
Limitini atsana param yok parti acacamKadir aydın ve oguralp onaylamıcam sadece
rahatsız ediyormuşsun insanlarıNiye abş
Açma gel yanıma adam lazımdı bana zatenLimitini atsana param yok parti acacam![]()
Valla bir kişiyi rahatsız ediyordım o 5 kişi içinden hatta 2 kere sohbet cezası aldım ama barıştıkrahatsız ediyormuşsun insanları
Aplam kızarAçma gel yanıma adam lazımdı bana zaten
tamam sen denliye sarmaya devam et ondan zarar çıkmaz sana yardımcı olur o tecrübeliValla bir kişiyi rahatsız ediyordım o 5 kişi içinden hatta 2 kere sohbet cezası aldım ama barıştık
Birşey olmaz korurum seni benAplam kızar![]()