Z
ZORBEY42
Ziyaretçi
Ellerine sağlık, bir çağ kapanır bir çağ açılırPB den kovulmadınız komple kapattım orayı
Ellerine sağlık, bir çağ kapanır bir çağ açılırPB den kovulmadınız komple kapattım orayı
Nerden döneceğini bilecen işte kralll foruma dönüşün beni çok mutlu etti.....Son düzlükte viraja girerken toparladın reyiisss
Arda termi ve EN1 başkanımın bu kadar aktif olacağını bilsem dönmezdimNerden döneceğini bilecen işte kralll foruma dönüşün beni çok mutlu etti.....
Dik dur eğilme, baskanonline seninleTekrar kurarım
Süheyl behzat uygur gibi showa döndü içArda termi ve EN1 başkanımın bu kadar aktif olacağını bilsem dönmezdim
tekrar kapatırızTekrar kurarım
Lider dediğin her türlü zorluğa göğüs germeli iki sıkıştırdık hemen kactiniz olmaz böyleTekrar kurarım
Bu defa hata yapma beni başkan yap yardımcı sen ol birlikte çalışalımTekrar kurarım
Adam haklı kardeşim türkçe meal istiyolarTürkçe çeviri nerede? sdjsd
Mahmut bey türkçe çeviriyi kaldırmışlar ben diyorum tercuman tutalım diye ama kabul etmiyorlarTürkçe çeviri nerede? sdjsd
lütfen öyle demeyelim Gonca hanım siz olmasaydınız daha işimiz uzardı iyiki varsınızBence çoğunluk sende ben kapatmayı düşünmedim asıl teşekkür sana
türkçe destek karşılamıyor bunları pes etmişler yanlışları düzeltmektenTürkçe çeviri nerede? sdjsd
Arda başkan tekrar kurarım diyorlütfen öyle demeyelim Gonca hanım siz olmasaydınız daha işimiz uzardı iyiki varsınız
Sorunu kökten çözdük ama Türkçe için yapacak bir şeyimiz yok alt yazı olursa forumda güzel olurTürkçe çeviri nerede? sdjsd